کد خبر: 1392642
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
حجت‌الاسلام یوسفعلی:

مقاومت، بصیرت و دشمن‌شناسی در وجود شهید صیاد شیرازی متبلور بود

گروه اجتماعی: رئیس حوزه علمیه بیت‌المهدی(عج) شیراز مقاومت و بصیرت موجب پیروزی کشور در مقاطع مختلف است، گفت: مقاومت، بصیرت و دشمن‌شناسی ویژگی‌هایی است که در امثال صیاد شیرازی‌ها متبلور بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم بزرگداشت شهید صیاد شیرازی با حضور فرماندهان نظامی و انتظامی استان فارس امروز، 20 فروردین در مسجد الزهرا(س) شیراز برگزار شد.
حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمدصادق یوسفعلی، رئیس حوزه علمیه بیت‌المهدی(عج) شیراز در این مراسم با تأکید بر اینکه مقاومت و بصیرت موجب پیروزی کشور در مقاطع مختلف است، گفت: مقاومت، بصیرت و دشمن‌شناسی ویژگی‌هایی است که در امثال صیاد شیرازی‌ها متبلور بود.
وی ضمن برشمردن ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی گفت: این شهید بزرگوار تمام وجودش وقف خدا و خدمت به خلق بود که این همان خط کربلا و نشأت گرفته از فرهنگ عاشوراست.
حجت‌الاسلام یوسفعلی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی همگرایی را به میان سپاه، بسیج، ارتش و نیروهای مردمی ایجاد کرد و گفت: این شهید بزرگوار اولین شهیدی بود که مقام معظم رهبری خم شده و بر تابوت او بوسه می‌زند زیرا در راه معشوق نهایت جانبازی را انجام داد.
وی عنوان کرد: انسان، اشرف مخلوقات که پا به عرصه وجود گذاشت نمی‌میرد بلکه یک هدف  غایی برای او در نظر گرفته شده است که همان جاودان بودن و خلود ابدی در بهشت و در جوار رحمت حضرت حق است بنابراین آمده‌ایم و باید برویم و این رفتن به معنای فنا و نابودی نیست بلکه علم آخرت به معنای بقا و جاودانه بودن است.
حجت‌الاسلام یوسفعلی ابراز کرد: در طول تاریخ اسلام عده‌ای با آموزه‌های قرآنی آشنا شده و به آن‌ها عمل کردند و در کنار موحدیت، مرگی را انتخاب می‌کنند که سراسر عظمت است.
این استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: همت‌ها صیاد شیرازی‌ها، باکری‌ها و بسیاری از رزمندگان دفاع مقدس متوجه شدند که با کشته شدن باقی هستند.
وی گفت:  اگر امروز در پهنه جغرافیای سیاسی عالم، شیعیان امیرالمؤمنین(ع) برجسته شده و فرهنگ تشیع در برابر هجمه‌های استعمار ایستاده است و فرهنگ علوی از میان 72 فرقه مختلف بعد از پیامبر(ص) دارای برجستگی است به برکت خون شهداست.
رئیس حوزه علمیه بیت‌المهدی(عج) شیراز  در ادامه سخنان خود ضمن برشمردن توطئه‌های دشمنان بر علیه انقلاب اسلامی ایران، 17 توطئه سنگین را بر علیه این انقلاب از سوی دشمنان برشمرد و گفت: همگان بسیج شدند تا اراده این ملت را فرو ریزند و انقلاب اسلامی، چراغ امیدبخش مستضعفان را خاموش کنند اما صیاد شیرازی‌ها و شهدای انقلاب اسلامی تمام توطئه دشمنان را خنثی کردند.
حجت‌الاسلام یوسفعلی ابراز کرد: دشمنان تأکید می‌کنند که تنها با یک شرط با ایران سازگاری می‌کنند که افکار، روش و منش آن مانند قبل از انقلاب اسلامی شود، یعنی ماهیت انقلاب اسلامی ما امت‌ها را بیدار کرده و حس آزادی‌خواهی را در تمام ملل ایجاد کرده است هرچند بهار عربی را منحرف کرده‌‌اند که این به دلیل نبود روحیه شهادت‌طلبی بود.

captcha