کد خبر: 1396453
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
با موضوع قرآن و حدیث؛

جشنواره آثار هنری «ملکوت هنر» در مشهد برگزار می‌شود

گروه هنر: جشنواره آثار هنری «ملکوت هنر» با موضوع قرآن و حدیث ویژه همسران و فرزندان طلاب غیرایرانی در مشهد برگزار می‌شود.

عفت حسینیان، سرپرست آموزشگاه حضرت زینب(س) اداره امور خانواده جامعة‌المصطفی(ص) العالمیة در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه این مجموعه از سوی  اداره امور خانواده مدیریت امور طلاب و خانواده‌ها، جشنواره آثار هنری ملکوت هنر را با موضوع قرآن و حدیث برگزار می‌کند، گفت: این جشنواره از 20 اسفند سال گذشته فراخوان شده است که تا ششم اردیبهشت‌ ادامه دارد.

وی افزود: آثار معرق در ابعاد 50 در 70، طراحی روی پارچه، نقاشی در ابعاد 13 در 14، گلدوزی، کاردستی و خطاطی از جمله رشته‌های هنری با موضوع قرآن و حدیث هستند که همسران و فرزندان طلاب غیرایرانی می‌توانند ارائه دهند.

سرپرست آموزشگاه حضرت زینب(س) اداره امور خانواده جامعة‌المصطفی(ص) العالمیة با بیان اینکه هر ساله این جشنواره با هدف آشنایی عظمت قرآن و استعدادیابی هنرهای دستی برگزار می‌شود، اظهار کرد: این آثار از 12 اردیبهشت‌ در قالب نمایشگاهی با عنوان «اعجاز علمی قرآن» در معرض دید طلاب غیرایرانی قرار می‌گیرد.

حسینیان با بیان اینکه به برترین آثار پس از داوری جوایزی به رسم یابود اهدا می‌شود، یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به واحد فرهنگی آموزشگاه حضرت زینب(س) واقع در شیرازی 17، مهدیه مرحوم عابدزاده تحویل دهند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 2223008 و 2241220 تماس حاصل کنند.

captcha