کد خبر: 1399080
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹

دوره آموزش احکام اصناف در فراشبند برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌منظور آشنایی کسبه به احکام تجارت و فقه اسلامی، دوره آموزش احکام اصناف در شهرستان فراشبند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌منظور آشنایی کسبه به احکام تجارت و فقه اسلامی، دوره آموزش احکام اصناف امروز، 3 اردیبهشت به‌همت اداره تبلیغات اسلامی فراشبند در این شهرستان برگزار شد.
در این دوره آمورشی که جمعی از کسبه شهرستان فراشبند حضور داشتند، حجت‌الاسلام حسینی‌نژاد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی فراشبند  گفت: کسی که برای کسب معاش خانواده خود زحمت می‌کشد در اجر همانند مجاهد فی سبیل‌الله قلمداد شده است.
وی فوائد کسب کار را آرامش روح، آمرزش خداوند، محبت خداوند، بی نیاز شدن از دیگران، حفظ دین و نجات از آتش دوزخ بیان کرد.
حجت‌الاسلام حسینی‌نژاد با اشاره به حدیثی ازامام صادق(ع) که چنین می‌فرمایند: یکی از برترین عبادات  کسب روزی حلال است، آشنایی با احکام شرعی و دانستن مسائل دینی را یک وظیفه همگانی دانست که این امر برای بازاریان از اهمیت بیشتری برخوردار است.

captcha