کد خبر: 1404157
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۱
مدیرمؤسسه قرآنی تبیان پل‌دختر:

بازی و سرگرمی در برنامه قرآن‌آموزان کودک گنجانده شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: برای جذب کودکان و نوجوانان به کلاس‌های قرآن نیاز است جذابیت مکان آموزشی مورد توجه قرار بگیرد و در کنار آموزش قرآن از تفریحات سالم و فیلم‌های آموزنده و جذاب استفاده کرد.

مینا هاشمی، مدیرمؤسسه قرآنی تبیان پل‌دختر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری در رابطه با ابعاد شخصیتی استاد مطهری گفت: از مهم‌ترین ابعاد شخصیتی استاد مطهری می‌توان از اخلاق، روش تدریس، بیان و علم و آگاهی نام برد.

وی اضافه کرد: معلمان باید با مطالعه در ابعاد شخصیتی استاد مطهری در زمینه چگونگی برخورد با دانش‌آموزان از این استاد بزرگوار الگوگیری کنند تا بتوانند در دانش‌آموزان خود تأثیر مثبت داشته باشند.

هاشمی با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» و نقش معلمان در تحقق این نام گفت: می‌طلبد معلمان در رابطه با دو مقوله «اقتصاد» و «فرهنگ» که امروز از مسائل مهم کشور به‌شمار می‌روند میان دانش‌آموزان فرهنگ‌سازی کنند.

مدیر مؤسسه قرآنی تبیان پل‌دختر همچنین در رابطه با نقش جامعه قرآنی به‌ویژه قاریان و حافظان و معلمان قرآن در تحقق نام سال نیز افزود: با توجه به اینکه قاریان و حافظان و معلمان قرآن نماینده قرآن هستند؛ لذا باید اخلاق، رفتار و عملکرد آن‌ها به‌گونه‌ای باشد که مردم به‌ویژه نسل نوجوان و جوان از آن‌ها الگو بگیرند.

تهاجم فرهنگی دشمن در رابطه با نقش معلمان

وی با اشاره به تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن در رابطه با نقش معلمان در ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی گفت: برای ترویج فرهنگ ایرانی ـ اسلامی میان دانش‌آموزان لازم است معلمان ضمن خودسازی، تلاش خود برای آشنا کردن دانش‌آموزان با زندگانی ائمه معصوم(ع) و بزرگان دین به‌کار بگیرند و طوری عمل کنند که حرف‌هایشان برای دانش‌آموزان فقط شعار نباشد و خود نیز اهل عمل باشند.

هاشمی در خصوص مشکلات مؤسسات قرآنی خواستار پشتیبانی مالی مؤسسات و مراکز قرآنی شد و گفت: مؤسسات قرآنی مجبور هستند برای تأمین بخشی از هزینه‌ها، بابت شرکت قرآن‌آ‌موزان در کلاس‌های قرآن از آن‌ها شهریه دریافت کنند و چون بسیاری از خانواده‌ها رغبت کافی برای پرداخت شهریه را ندارند؛ لذا با کاهش آمار قرآن‌آموزان به‌ویژه در مقطع پیش‌دبستانی هستیم.

وی اضافه کرد: با توجه به تبلیغات گسترده دشمن در قالب بازی‌های رایانه‌ای، ماهواره، اینترنت و ... نیاز است زمینه جذب کودکان و نوجوانان و جوانان به شرکت در کلاس‌های قرآن فراهم شود که این امر مستلزم حمایت مالی مؤسسات قرآنی است.

مدیرمؤسسه قرآنی تبیان پل‌دختر گفت: برای جذب کودکان و نوجوانان به کلاس‌های قرآن نیاز است جذابیت مکان و فضای آموزشی مورد توجه قرار بگیرد و در کنار آموزش قرآن کودکان و نوجوانان را نیز از تفریحات سالم و سرگرمی و مشاهده فیلم‌های آموزنده و جذاب بهره‌مند کرد تا قرآن‌آ‌موز رغبت حضور در کلاس‌های قرآن را داشته باشد.

captcha