کد خبر: 1409013
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۹

بیش از 700 پرونده حقوقی موقوفات فارس تعیین تکلیف شده است

گروه اجتماعی: معاون حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس از تعیین تکلیف 738 پرونده موقوفات این استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی اکبر جعفریان، معاون حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 30 اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: اداره‌کل اوقاف فارس به عنوان محکم‌ترین پشتوانه موقوفات، از موقوفاتی که اموال حضرت سیدالشهدا(ع) و بیت‌المال هستند دفاع کرده و با طرح دعاوی و پیگیری مسائل قضایی و ثبتی موقوفات در محاکم و مراجع قضایی حقوق آن‌ها را مطالبه می‌کند چنانچه در سال گذشته 738 پرونده حقوقی مرتبط با موقوفات فارس تعیین تکلیف شده است.
وی، حضور مؤثر در محاکم قضایی به منظور دفاع از حقوق موقوفات را از برنامه‌های این معاونت ذکر کرد و گفت: در سال 92 با تلاش گروه حقوقی 218 رای به نفع موقوفات استان فارس اخذ شده و 165 حکم به نفع آن‌ها به اجرا درآمده است.
جعفریان، کاهش پرونده‌های قضایی مرتبط با موقوفات را از اهداف معاونت حقوقی برشمرد و تأکید کرد: برای حل این اختلاف، مراجعه به دادگستری باید در آخرین مرحله صورت گیرد و کارهای فرهنگی در این زمینه انجام شود.
وی ادامه داد: همچنین متولیان و مستأجران و مسئولان موقوفات با تنظیم قرارداد اجاره و مشخص کردن حدود رقبات، موقوفات را مشخص و مشکلات حقوقی و ثبتی آن‌ها را کاهش دهند.

captcha