کد خبر: 1412066
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۹
طی 16 سال فعالیت مجمع خیران مدرسه‌ساز؛

823 خیر مدرسه‌ساز در لرستان جذب شده‌اند

گروه اجتماعی: طی 16 سال که از راه‌اندازی مجمع خیرین مدرسه ساز در لرستان می‌گذرد تاکنون 823 خیر توانمند در امر مدرسه سازی در استان جذب شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در جشنواره خیرین مدرسه ساز لرستان که امروز، هشتم خرداد در خرم‌آباد برگزار شد، رضوی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان افزود: طی 16 سال که از راه‌اندازی مجمع خیرین مدرسه ساز در لرستان می‌گذرد تاکنون 823 خیر توانمند در امر مدرسه سازی در استان جذب شده‌اند.
وی ادامه داد: با کمک این خیرین تاکنون 204 پروژه در استان داشته‌ایم که این پروژه‌ها شامل 838 کلاس درس با زیربنای 78 هزار و 655 متر مربع بوده است.
رضوی اضافه کرد: از مجموع این 204 پروژه 32 پروژه آن مربوط به پروژه‌های نیمه تمام بوده که توسط خیرین شروع شده، 21 پروژه تحویل آموزش و پرورش داده شده و یازده پروژه نیز به‌زودی تحویل می‌شود.
وی گفت: تاکنون علاوه بر این یک استخر شنا نیز توسط خیر الیگودرزی برای دانش‌آموزان در دورود احداث شده است.
رضوی در ادامه به معرفی طرح «از خشت تا بهشت» پرداخت و افزود: در این طرح هزینه مربوط به احداث مدرسه تبدیل به خشت‌های 10 هزار، 20 و 30 هزار تومانی شده و هر شخص می‌تواند تعدادی از این خشت‌ها را متحول و در امر خیر مدرسه سازی شرکت کند.

captcha