کد خبر: 1418292
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
رئیس مجتمع قرآنی امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه خبر داد:

برگزاری طرح «تابستان با قرآن» در بنیاد قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه

خبرنگاران افتخاری/ عباسعلی سرداری: مجتبی عزیزی گفت: برای بیستمین سال متوالی طرح «تابستان با قرآن» با هدف اعتلای سطح فعالیت‌های قرآنی در جامعه در بنیاد قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجتبی عزیزی، رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح تابستان با قرآن با هدف اعتلای سطح فعالیت‌های قرآنی در جامعه و پرورش نوجوانان و جوانان مستعد و تأثیرگذاری آنان در گروه‌های هم‌سال اجرا می‌شود که افراد در سنین مختلف بین ۷ تا ۶۰ سال می‌توانند در این دوره که ۷۵ روز است، شرکت کنند.

عزیزی با اشاره به محتوا و سرفصل دوره‌های آموزشی بیان کرد: دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی، ترجمه و مفاهیم در سطوح مقدماتی، نوجوانان و تکمیلی، حفظ و تجوید، قصه‌های قرآن، تفسیر ترتیبی و موضوعی قرآن‌، تدبر موضوعی و ترتیبی و حفظ ترتیبی و موضوعی، بررسی سیره معصومین(ع)، شرح خطبه متقین در نهج‌البلاغه، شرح صحیفه سجادیه، مهارت‌های تربیت قرآنی فرزندان، اخلاق در قرآن‌، مهدویت و انتظار، برنامه‌های تفریحی و … از جمله رئوس مهم این دوره‌های آموزشی است.

وی در پایان بیان کرد: به توفیق الهی امیدواریم علاقه‌مندان شرکت‌کننده در این دوره آموزشی ضمن فراگیری آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآن و عترت، پرورش استعدادها و خلاقیت در زمینه ارزش‌های اخلاقی و اسلامی را نیز در رفتارهای خود شاهد بوده و به نقش مهم اثرگذاری در هم‌سالان خود نیز عمل کنند.

متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 16:30 تا 19:30 به مدیر آموزش بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه مراجعه و یا با شماره‌های ۱۵-۶۸۲۱۱۱۳ – 0352 تماس بگیرند.

captcha