کد خبر: 1420813
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹

ارسال ۱۰ اثر از هنرمندان لرستانی به جشنواره سراسری نماهنگ رضوی

گروه هنر: مسئول دبیرخانه ششمین جشنواره سراسری نماهنگ رضوی در لرستان از ارسال بیش از ۱۰ طرح نماهنگ از هنرمندان لرستانی به این جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، فرید رحمتی، مسئول دبیرخانه ششمین جشنواره سراسری نماهنگ رضوی در لرستان امروز، 31 خرداد در جمع خبرنگاران از ارسال بیش از 10 طرح نماهنگ از هنرمندان لرستانی به این جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره نماهنگ رضوی با هدف گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری و مذهبی مرتبط با سیره ائمه معصوم(ع) به‌ویژه امام‌ رضا(ع)، گرامی‌داشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی ـ هنری در خصوص شخصت امام هشتم(ع) و کمک به انتشار گسترده‌تر این آثار برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال جشنواره نماهنگ رضوی در تاریخ‌های 12 و 13 شهریور در لرستان برگزار می‌شود، اضافه کرد: این جشنواره به‌مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و هم‌زمان با دهه کرامت توسط اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار می‌شود.

رحمتی موضوع ساخت نماهنگ را فرهنگ و سیره منور رضوی، حضرت معصومه(س) و حضرت شاه چراغ(ع) با موضوع آداب و فرهنگ زیارت حرم مطهر رضوی، آثار و ابنیه‌ها و امامزادگان، وقف و فرهنگ وقف یاران، اصحاب حضرت امام‌ رضا(ع)، جلوه مشهدالرضا(ع) زائران و مجاوران، شفایافتگان، شیفتگان و دلدادگان حضرت و جلوه فرهنگ رضوی در خارج از کشور عنوان کرد.

مسئول دبیرخانه جشنواره سراسری سراج خراسان در لرستان تصریح کرد: این اداره‌کل به‌منظور تبلیغات و اطلاع‌رسانی جشنواره اقدام به طراحی چاپ و ارسال پوستر و فراخوان جشنواره به تمام نقاط کشور ارسال شده است.

رحمتی افزود: به این منظور ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، ادارات کل در حوزه وزارتی و ستادی معاونت تخصصی وزارت متبوع، خانه موسیقی سینما و تئاتر، انجمن‌های موسیقی سینما و تئاتر، دانشگاه‌های هنری کشور، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور، صدا و سیمای مراکز استان‌ها پوستر و فراخوان مربوط به سومین جشنواره نماهنگ رضوی را دریافت کردند.

وی اظهار کرد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان جهت حمایت از هنرمندان سینمایی و بومی استان در نظر دارد پنج  نماهنگ را از طریق هنرمندان بومی استان تولید کند.

مسئول دبیرخانه جشنواره سراسری سراج خراسان در لرستان با اشاره به اینکه بیش از10 طرح تولید نماهنگ توسط هنرمندان بومی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، گفت: این آثار در مرحله بازخوانی و انتخاب طرح‌های برتر جهت حمایت و تولید قرار دارند.

captcha