کد خبر: 1426041
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱

همایش مشترک ائمه جماعات، مبلغان و فرماندهان بسیج فیروزآباد برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش مشترک ائمه جماعات، مبلغان اعزامی و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج فیروزآباد از سوی اداره تبلیغات اسلامی و سپاه این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، از سوی اداره تبلیغات اسلامی و سپاه ناحیه مقاومت فیروزآباد، همایش ائمه جماعات و مبلغان اعزامی اداره تبلیغات اسلامی و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج امروز، 14 تیر در سالن اجتماعات سپاه این شهرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام هاشمی‌زاده، امام جمعه فیروزآباد در این همایش به نقل علما و روحانیان در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: روحانیان و علما در طول تاریخ منشأ خدمت‌رسانی فرهنگی به جامعه اسلامی بوده‌اند.
وی با بیان اینکه وجود روحانیان در کنار مردم و مردم در کنار روحانیت باعث پیشرفت امور بوده و خواهد بود، افزود: دشمنان اسلام سعی دارند روحانیان و مردم را از یکدیگر جدا سازند و این خطر بزرگی است و باید در این زمینه مراقب و هوشیار بود.
امام جمعه فیروزآباد با تأکید به محوریت قرار دادن روحانیان و ائمه جماعات در مساجد افزود: ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت تلاش کنند امور مذهبی و فرهنگی مساجد را با قوت به پیش ببرند.
یاداور می‌شود، در این همایش شمشاد محبی، فرمانده سپاه ناحیه فیروزآباد نیز بر اهمیت همکاری و همدلی متولیان فرهنگی مساجد اعم از کانون‌های فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی، اداره ارشاد، ائمه جماعات و روحانیان حوزه علمیه تأکید کرد.

captcha