کد خبر: 1426433
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
در ایام رمضان صورت می‌گیرد؛

برپایی مراسم جزءخوانی قرآن در بقعه امامزاده سیدابوالقاسم(ع) داراب

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه داراب از برپایی مراسم جزءخوانی و ترتیل‌خوانی قرآن در بقعه امامزاده سیدابوالقاسم(ع) این شهرستان در ایام رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، یدالله بهمنی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه داراب امروز، 15 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح «ضیافت الهی» در ایام رمضان در بقاع متبرکه این شهرستان گفت: در راستای اجرای این طرح برنامه‌های متنوع قرآنی، مذهبی و فرهنگی به‌صورت روزانه در بقاع متبرکه برگزار می‌شود.
وی افزود: از جمله برنامه‌های قرآنی این بقاع متبرکه در ایام رمضان، برپایی مراسم جزءخوانی و ترتیل‌خوانی قرآن کریم در بقعه امامزاده سیدابوالقاسم(ع) است.
بهمنی ادامه داد: در این محافل نورانی ابراهیم مسجدی و رسول کشاورز از قاریان برجسته این شهرستان  آیات وحی را در جمع مشتاقان کلام‌الله مجید تلاوت می‌کنند.
رئیس اوقاف شهرستان داراب عنوان کرد: همچنین مسجد جامع ده خیر سفلی نیز هر روز قبل از افطار، در برنامه جزءخوانی و ترتیل خوانی قرآن مجید با تلاوت سیدحسن هوشمند، میزبان روزه‌داران است.
وی، ضمن دعوت از همه خواهران و برادران روزه‌دار برای حضور در این محافل معنوی گفت: بهترین اعمال در شبها و روزهاى ماه مبارک رمضان، تلاوت قرآن است.
بهمنی اضافه کرد: اگر چه تلاوت قرآن در تمام اوقات ثواب دارد، ولى چون قرآن در ماه رمضان نازل شده است، از اجر و ثواب ویژه‏اى برخوردار است.

captcha