کد خبر: 1426452
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰
در ایام رمضان؛

بقاع متبرکه استهبان روزانه میزبان قاریان قرآن هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان استهبان مراسم جزءخوانی و ترتیل‌خوانی قرآن در دو بخش بانوان و آقایان روزانه در بقاع متبرکه این شهرستان برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی اکبر فرجی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه استهبان امروز، 15 تیر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مراسم‌های جزءخوانی و ترتیل‌خوانی در ایام رمضان گفت: این مراسم‌های معنوی در بقاع متبرکه و مساجد این شهرستان به‌صورت روزانه در دو بخش بانوان و آقایان برپا می‌شود.
وی افزود: مراسم‌های مذکور در حرم مطهر امامزاده پیرمراد(ع) و مساجد امیرالمؤمنین(ع)، جامع، صاحب‌الزمان(عج) و مسجد النبی(ص) برگزار می‌شود.
فرجی ادامه داد: خواهران و برادران می‌توانند هر روز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در برنامه‌های قرآنی ماه مبارک در این اماکن متبرکه شرکت کنند.
رئیس اوقاف استهبان خاطرنشان کرد: همچنین برنامه‌های جزء خوانی و ترتیل‌خوانی قرآن کریم ویژه بانوان نیز هر روز صبح ساعت 9 در حرم مطهر امامزاده پیرمراد(ع) و مسجد محقق العلماء برگزار می‌شود.

captcha