
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، داریوش اسماعیلی، نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس شورای اسلامی امروز، 24 تیر در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره آموزش و پرورش سروستان با اشاره به تحولات چند سال اخیر خاورمیانه، به آسیب شناسی این اتفاقات و مقایسه آن با انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: اساسی ترین تفاوت بین انقلاب اسلامی ایران و سایر کشوها، وجود اصل ولایت مطلقه فقیه در قانون اساسی و اذعان و پایبندی و همچنین اعتقاد قلبی مردم به رهبری و ولایت فقیه است.
وی به حوادث اخیر عراق اشاره کرد و افزود: آمریکا وقتی مشاهده کرد نتیجه انتخابات پارلمانی در عراق آن چیزی نیست که مطابق با میلش باشد، با برنامهریزی گروهی به نام داعش متشکل از دو مجموعه بعثی و تکفیری را تشکیل داد و این گروه به نام اسلام و دین این جنایات وحشیانه را رقم زدند.
ناظر مجلس در شورای عالی معادن عنوان کرد: هدف داعش از این اقدامات را از بین بردن اسلام و شیعه و تحت سیطره گرفتن عراق توسط آمریکاست.
وی ادامه داد: بدون شک اگر کشورهایی چون مصر و عراق، از محوریت ولایت فقیه برخوردار بودند به وضعیتی که در حال حاضر در آن قرار دارند، نمیرسیدند.
اسماعیلی با اشاره به بسیج مردمی ایران در جنگ 8 ساله و انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر تجربه موفق تشکیل با عظمت بسیج در عراق و مصر پیاده شده بود، وضعیت این کشورها، امروز به گونهای دیگر بود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای، در بخش دیگری از سخنان خود مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی را به دوی ماراتن تشبیه کرد و گفت: در نظام جمهوری اسلامی گرفتن مسئولیت از یکی و سپردن آن به دیگری به این معنا نیست که اتفاقی افتاده است، بلکه مسئولیت مانند دوی ماراتنی است که مسئولی با پرچمی در دست برای رسیدن به هدف غایی و نهایی مسیری را میپیماید و سپس پرچم را به دست مسئول و دونده تازه نفس و با انگیزه دیگری میسپارد تا بتواند این پرچم را به سر منزل مقصود برساند.