کد خبر: 1434572
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
ویژه دانش‌آموزان؛

مسابقات سراسری نماز، قرآن و عترت در مشهد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و دومین دوره مسابقات سراسری نماز، قرآن و عترت با حضور هزار دانش‌آموز، ۱۲ تا ۲۰ مرداد‌ در مشهد برگزار می‌شود.

میکائیل باقری، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: سی و دومین دوره مسابقات کشوری نماز، قرآن و عترت با حضور هزار دانش‌آموز از 12 تا 20 مرداد‌ در مشهد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بخش پژوهشی این دوره از مسابقات شامل رشته‌های تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز می‌شود، افزود: در رشته تفسیر قرآن، بخش‌هایی از سوره‌های بقره، حجر، انسان، ملک، قلم، حشر، مدثر و رحمان انتخاب شده که دانش‌آموز با استفاده از تفسیر نمونه به تحقیق و پژوهش آن پرداخته و در روز مسابقه آن را به‌صورت کنفرانس به‌مدت 10 دقیقه به داوران ارائه می‌دهد.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اعلام اینکه در رشته نهج‌البلاغه یک خطبه توسط دانش‌آموز انتخاب شده که در مورد یک موضوع آن به تحقیق و پژوهش پرداخته و در روز مسابقه ارائه می‌دهد، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان رشته صحیفه سجادیه در مقطع راهنمایی دعای 15 و 24 و در مقطع دبیرستان دعای 6 و 24 را به همراه ترجمه حفظ کرده و در روز مسابقه داوران، فرازی را انتخاب کرده و متسابقان فرازی از دعای مربوطه را با ترجمه قرائت کرده و در مورد آن به‌مدت 10 دقیقه به سخنرانی می‌پردازند.

باقری به رشته احکام این دوره از مسابقات اشاره و بیان کرد: شرکت‌کنندگان این رشته در دو قسمت کتبی و شفاهی آزمون می‌دهند که صحیح‌خوانی نماز(قرائت دو رکعت نماز) و مسائل مبطله نماز به صورت شفاهی از دانش‌آموز پرسیده می‌شود.

وی با بیان اینکه رشته نماز نیز در سه قسمت برگزار می‌شود، عنوان کرد: دانش‌آموزان در این رشته یک آزمون کتبی دارند که صحیح‌خوانی نماز و پرسش از موضوعی در مورد نماز از جمله سؤالات شفاهی این رشته به‌شمار می‌رود.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اعلام اینکه مراسم افتتاحیه با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود، اظهار کرد: مراسم افتتاحیه 12 مردادماه ساعت 16:30 در محل سالن ورزشی شهید بهشتی ویژه پسران و افتتاحیه بخش دختران 17 مردادماه برگزار می‌شود. 

باقری با اشاره به اینکه از هر استان 30 دانش‌آموز پسر و 30 دانش‌آموز دختر در این دوره از مسابقات شرکت خواهند کرد، ادامه داد: مسابقات پسران در هنرستان شهید کافی و شهید چمران برگزار می‌شود و مسابقات دختران در هنرستان شهید چمران و تربیت معلم هاشمی‌نژاد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه 36 داور در بخش دختران و 36 داور در بخش پسران داوری این دوره از مسابقات را بر عهده دارند، یادآور شد: مراسم اختتامیه دانش‌آموزان پسر 15 مردادماه و مراسم اختتامیه دانش‌آموزان دختر 20 مردادماه، ساعت 9 صبح در سالن صبای صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار می‌شود.

captcha