کد خبر: 1439397
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸
با رویکرد سبک زندگی اسلامی؛

اختتامیه هفتمین جشنواره اوقات فراغت فارس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: هفتمین جشنواره و نمایشگاه اوقات فراغت طی روزهای ۱۵ الی ۲۴ مرداد در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، هفتمین جشنواره و نمایشگاه اوقات فراغت با رویکرد سبک زندگی اسلامی طی روزهای 15 الی 24 مرداد در شیراز برگزار شد که مراسم اختتامیه آن امشب، 24 مرداد مراسم اختتامیه آن در محل نمایشگاه واقع در چهار راه حافظیه شیراز برگزار می‌شود.
محسن سالاری، معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان فارس در این رابطه به خبرنگار ایکنا گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، این وزارتخانه اقدامات فراوانی را در حوزه جوانان پیرامون این نوع سبک زندگی انجام داده است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مواردی که در سبک زندگی اسلامی باید بدان توجه شود بحث هویت‌ است که باید برای جوانان خود مطرح کنیم لذا این جشنواره با 2 رویکرد هویت و کارآفرینی در بخشهای گردشگری، انتشارات، کودک و نوجوانان، بازی‌های فکری و رایانه ای و همچنین خبر برگزار شد.
سالاری ابراز کرد: با بررسی‌های انجام شده در این جشنواره 3 بخش خصوصی، 5 دستگاه دولتی و 4 سازمان مردم نهاد به عنوان برگزیده انتخاب شدند که مراسم اختتامیه از آنها تجلیل خواهد شد.
معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان فارس خاطرنشان کرد: زمانی که بر روی بحث هویت جوانان فعالیت می‌کنیم عملاً می‌توانیم موارد سبک زندگی اسلامی را به آنان منتقل کنیم.

captcha