کد خبر: 1443298
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۲
از ابتدای سال؛

۲۹۸ گفتمان دینی در بروجرد برگزار شد

گروه اندیشه: رئیس تبلیغات اسلامی بروجرد از برگزاری ۲۹۸ گفتمان دینی به‌منظور ترویج فرهنگ غنی دینی و اسلامی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد امروز، چهارم شهریور در جمع خبرنگاران حوزه تبلیغات اسلامی بروجرد افزود: گفتمان‌های دینی نقش مهمی در آگاهی‌بخشی نسل جوانان وجلوگیری از تهاجمات فرهنگی و مصون ماندن جوانان از توطئه‌های دشمن دارد.

وی با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های تبلیغات اسلامی در راستای ترویج علوم دینی و قرآنی افزود: سالانه 700 مبلغ در مناسبت‌های مختلف دراین شهرستان مستقر می‌شوند و به تبلیغ اصول دینی و اسلامی می پردازند.

حجت‌الاسلام جعفرپوربا بیان این‌که در راستای طرح غنی‌سازی اوقات فراغت امسال 455 دانش‌آموز در برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی شرکت کردند، برگزاری 20 کارگاه آموزشی در زمینه‌های مختلف از جمله حجاب و عفاف، بصیرت دینی، گفتمان انقلاب و گفتمان حوزوی را از دیگر برنامه‌های اجرا شده در سال‌جاری عنوان کرد.

وی افزود: در راستای ترویج علوم قرآنی تاکنون بیش از 10 هزار قرآن‌آموز در مؤسسات قرآنی وابسته به اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان تربیت شده‌اند.

captcha