کد خبر: 1443425
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱

سومین نشست خبری رئیس‌جمهوری ۸ شهریور برگزار می‌شود

گروه سیاسی: سومین نشست خبری حجت‌الاسلام دکتر روحانی به مناسبت هفته دولت، شنبه، ۸ شهریور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری اعلام کرد: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور عصر شنبه، هشتم شهریور ماه جاری نشست خبری خواهد داشت.

پرویز اسماعیلی با اعلام این خبر افزود: در این نشست خبری که در آخرین روز از هفته دولت و نیز آغاز دومین سال فعالیت دولت یازدهم برگزار می شود، خبرنگاران ارشد رسانه‌های مهم داخلی و خارجی حضور می‌یابند.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور در این نشست خبری که به صورت زنده از شبکه‌های داخلی و بین‌المللی پخش می‌شود، ضمن ارایه گزارشی از عملکرد یک‌ساله دولت تدبیر و امید به مردم، پاسخگوی پرسش خبرنگاران در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.

captcha