
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم استقبال از پیامآوران ولایت (دوندگان مسیر شلمچه تا مشهد مقدس) عصر پنجشنبه، 6 شهریور با حضور جمعی از مسئولان و مردم ولایتمداری استان فارس در میدان اصلی شهر اقلید برگزار شد.
در این مراسم ورزشکاران شهرستان با حرکات ورزشی رزمی و زورخانهای از دوندگان استقبال کردند و این دوندگان پس از پشت سر گذاشتن استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد وارد استان فارس و شهرستان اقلید قدمگاه حضرت علیبن موسیالرضا(ع) شدند.
سیدغلامرضا کمانه، مدیرکل ورزش و جوانان فارس در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار ایکنا گفت: دوندگان حضرت امام رضا(ع) از مسیر شلمچه تا مسیر مرقد مطهر امام رضا(ع) بهصورت دو امدادی با مسافت 2 هزار کیلومتر میدوند تا پرچم حضرت علیبن موسیالرضا(ع) را به مقصد خود برسانند.
وی افزود: این برنامه پنجمین سال است که درحال برگزاری است که شهرستان اقلید افتخار دارد که قدمگاه امام رضا(ع) امام هشتم بوده است و این قدمگاه طوطیای چشم مردم فارس است.
کمانه، این برنامه را یک مقوله فرهنگی دانست و افزود: ما ورزش برای ورزش نداریم، ورزش در راستای توسعه اخلاق معنوی و دینی است و همه احساس معنوی دارند.