کد خبر: 1445749
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲

دفاع از پایان‌نامه‌ای درباره کار از دیدگاه اسلام در دانشگاه قرآن و حدیث

گروه دانشگاه: جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد با موضوع «نقش کار در توسعه رفاه خانواده با توجه به سبک زندگی» نوشته محمدجواد ناهیدی در پردیس تهران دانشگاه قرآن و حدیث برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی پردیس تهران دانشگاه قرآن و حدیث، محمدجواد ناهیدی که در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث این مجموعه دانشگاهی تحصیل می‌کند، توانست با کسب رتبه خوب از پایان‌نامه خود دفاع کند.
این گزارش حاکیست؛ این پایان‌نامه به راهنمایی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی غضنفری و داوری دکتر فضل‌الله خالقیان و دکتر کریم پارچه‌باف دولتی برگزار شد.
در بخش نخست این پایان‌نامه، به موضوع کار خلاق و مولد که منشأ کسب مال، درآمد و کلید استفاده از منابع طبیعی و خدادادی در بینش و تفکر اسلامی پرداخته شده است.
محمدجواد ناهیدی در بخش دیگری از رساله خود به اهمیت و نقش کار در توسعه‌ی رفاه خانواده پرداخته است. همچنین این پایان‌نامه با هدف تبیین کار، شناخت سبک زندگی دینی و اسلامی تحقیق و ارائه شده است.
چکیده پایان‌نامه محمدجواد ناهیدی، دانشجوی رشته علوم قرآن و حدیث، مقطع کارشناسی ارشد عبارت است از:
کار علاوه بر نقش مثبت در تعالی شخصیت انسان و کسب درآمد، توسعه و پیشرفت را نیز به همراه دارد. در بینش و تفکر اسلامی، کار خلاق و مولد، منشأ کسب مال، درآمد و کلید استفاده از منابع طبیعی و خدادادی است. کار منشأ تولید ثروت است و در نظام ارزشی اسلام واجب بوده و مورد تأکید بسیار قرار گرفته است؛ کار یک رکن از ارکان اساسی حیات می‌باشد و اگر مختل باشد در سایر شئون حیاتی تاثیر می‌گذارد. اهمیت تأثیر کار بر رفاه خانواده بر کسی پوشیده نیست، اما متأسفانه در حال حاضر با توجه به نوع سبک زندگی که تحت تأثیر فرهنگ مصرف گرا قرار گرفته است، بسیار مشاهده می‌شود که خانواده‌هایی حتی با کسب وجوه درآمدیِ بالا، رضایت چندانی از زندگی خود ندارند . در اکثر خانواده‌ها کار به سبک زندگی غربی و در نهایت، مصرف‌گرایانه مانع رسیدن خانواده به رفاه مادی و معنوی می‌شود. پژوهش حاضر به بررسی نقش کار در توسعه‌ی رفاه خانواده می‌پردازد و سعی بر آن دارد تا نشان می‌دهد که کار با توجه به نقش بی بدیل خود در تأمین رفاه و آسایش مادی و معنوی، در سبک زندگی اسلامی دینی و سبک زندگی مصرفی و غرب گرایانه یکسان عمل نمی‌کند . کار در فرهنگ اسلامی و به دنبال آن شیوه‌ی زندگی اسلامی سطح رفاه بالاتری را برای خانواده‌ها موجب می‌شود. هدف از انتخاب موضوع، تبیین کار، شناخت سبک زندگی دینی و اسلامی است که می‌تواند بیش ترین میزان رفاه را برای خانواده ها به همراه داشته باشد. روش تحقیق در این پایان نامه، به صورت اسنادی و کتابخانه‌ای می‌باشد، که با استفاده از گردآوری دیدگاه‌ها و تحلیل و جمع بندی آنها حاصل شده است.

کبری
|
-
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
0
0
با سلام وخسته نباشید
بنده چکیده پایان نامه شما را خواندم عالی بود. حقیقتش موضوع من هم درباره زندگی اقتصادی امام علی (ع) می باشد .موضوع کار هم جز ساختار پایان نامه من می باشد میخواستم اگر امکان داشته باشد اگر منبع خوبی سراغ دارید بمن معرفی کنید .چون ساختار پایان نامه من خیلی گسترده است منبع خوبی نتوانستم پیدا کنم. ممنون میشوم اگر کمک کنید.
باتشکر
captcha