کد خبر: 1453498
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
مدیر دبستان پسرانه استثنایی اندیشه:

نبود روحانی برای اقامه نماز جماعت از مهم‌ترین دغدغه‌های مدارس استثنایی است

گروه اجتماعی: نداشتن روحانی برای اقامه نماز و آموزش احکام دینی به کودکان و همچنین نبود فضای فیزیکی مناسب از مهم‌ترین دغدغه‌های آموزگاران دبستان استثنایی اندیشه خرم‌آباد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، شیدا غلام‌رضایی، مدیر دبستان پسرانه استثنایی اندیشه، سه‌شنبه، یکم مهر در مراسم بازگشایی مدرسه استثنایی اندیشه خرم‌آباد، در رابطه با مشکلات این مدرسه گفت: از جمله مشکلات این دبستان نبود فضای فیزیکی مناسب برای کودکان استثنایی است تا جایی‌که ما دو تا از کلاس‌هایمان را در کانکس برگزار می‌کنیم و نداشتن روحانی برای اقامه نماز و آموزش احکام دینی به کودکان از مهم‌ترین دغدغه‌های این دبستان است  ولی دارای مشاور، گفتار درمان، اتاق بازی و مهارت آموزشی و وسایل آموزشی نیز هستیم.
وی افزود: این دبستان با داشتن 51 دانش‌آموز از سن 6 سال تا حداکثر 17 سال که بسته به ضریب‌هوشی آن‌ها در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند در هشت کلاس که دو کلاس آن به‌صورت هوشمند است با کلاس‌های 6 تا 12 نفر برگزار می‌شود.
غلام‌رضایی با اشاره به فعالیت‌های قرآنی ـ فرهنگی که هر ساله در این دبستان برگزار می‌شود، اضافه کرد: ما امسال نیز پیرو سال‌های قبل مراسماتی هم‌چون محفل انس با قرآن‌کریم، مسابقات فرهنگی، تجلیل از خادمان نماز، کارگاه‌های آموزشی طرح سودای بندگی، دعاها، مراسمات، جشن‌ها و عزاداری‌ها را نیز برگزار می‌کنیم.
مدیر دبستان استثنایی اندیشه در پایان با اشاره به این‌که توانایی این بچه‌ها همانند بچه‌های عادی نیست، عنوان کرد: مربیان و معلمان ما دوره دیده و فارغ‌التحصیل رشته‌های مرتبط مانند مشاوره، روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی هستند که تمام تلاش خود را می‌کنند تا این کودکان را در حد توانایی‌هایشان پیش ببرند.

captcha