کد خبر: 1459249
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵
مدیرکل میراث فرهنگی فارس:

طرح احیای مجموعه حافظیه نیازمند تخصیص بودجه است

گروه اجتماعی: طرح احیای مجموعه حافظیه و ساخت موزه مشاهیر در کنار این آرامگاه، نیازمند تخصیص بودجه برای تکمیل آن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مصیب امیری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس شامگاه شنبه، 19 مهر در مراسم یادروز حافظ که در جوار آرامگاه حافظ برگزار شد، با یادآوری اینکه حافظ همیشه سرافراز بر قله شعر فارسی می‌ایستد و نام بلند خویش را بر جریده عالم ثبت می‌کند، گفت: حافظ که امروز حافظه ماست و در ذهن و زبان ما جاری است نیازمند حمایت بیشتر دولت تدبیر و امید است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس اظهار کرد: طرح احیای مجموعه حافظیه و ساخت موزه مشاهیر در کنار آرامگاه خواجه شیراز، نیازمند تخصیص بودجه برای تکمیل آن است و امید است گره از این کار توسط دولت گشاده شود.
امیری با اشاره به حضور اندیشمندان و ادبای کشورهای مختلف در این مراسم گفت: امشب در جوار آرامگاه خواجه شیراز گرد هم آمده‌ایم تا دیگر بار با خواجه شیراز تجدید میثاق کنیم.
وی ضمن خیر مقدم به حافظ پژوهان، حافظ دوستان، علما، اندیشمندان و مسئولان ارشد کشوری و استانی عنوان کرد: حافظ شاعر غزل است و غزلیاتش حاصل از اندیشه‌های والایش و آمیخته با حکمت، عرفان و عشق است.
امیری با بیان اینکه خواجه بزرگ با تکیه بر این مبانی می‌کوشد تا حقایق عارفانه و عاشقانه را با شور در دل‌ها بیفکند، گفت: شور سخنانش بسیار است و این چنین است که او شاعری بی‌بدیل شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس اضافه کرد: از آنجا که کلامش تغییرپذیر است معشوق زمینی و آسمانی در اشعار سایه به سایه می‌چرخند.
وی با بیان اینکه روزگار حافظ روزگار بیداد است و او دل به عشق می‌سپارد، گفت: شعر خواجه شیراز سرود عشق است و از غزل‌هایش پیوسته این نوا به گوش می‌رسد.

captcha