کد خبر: 1460135
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷

اوراق وقف جمعی در فارس توزیع می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس از توزیع اوراق وقف جمعی در این استان در راستای خدمت به هم‌نوعان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس روز گذشته، 21 مهر در مراسم رونمایی از اوراق وقف جمعی در شیراز، شرکت در وقف جمعی را نمونه بارز برابری، برادری و همدلی شیعیان دانست و گفت: همه مردم نیکوکار و ولایتمدار فارس و سایر نقاط کشور می‌توانند حتی با کمترین توانایی مالی، این اوراق را خریداری کنند و برای خدمت به برادران دینی خود و هم‌نوعان قدم بردارند.
وی از توزیع اوراق وقف جمعی در شعب بانک ملت خبر داد و افزود: این طرح مورد تأیید مراجع معظم تقلید است و یکی از ظرفیت‌های زیبا، ارزنده و از ابتکارات پرافتخار سازمان اوقاف و امور خیریه نظام جمهوری اسلامی ایران است که مورد استقبال سایر کشورهای اسلامی نیز قرار گرفته است.
حجت‌الاسلام حسینی‌مقدم ابراز کرد: در این حرکت عظیم، قطره‌های کمک‌های مردمی با هم جمع شده و دریایی را تشکیل می‌دهد که در مسیر خدمات ارزنده اجتماعی و حل مشکلات مردم قرار می‌گیرد.
مدیرکل اوقاف فارس عنوان کرد: اکنون با توجه به نیاز ضروری جامعه و با صلاح‌دید مردم، وقف جمعی در خدمت مقوله ارزشمند ساخت بیمارستان تخصصی سرطان قرار گرفته است و به همت مردم نیکوکار و خیراندیش استان، این طرح به سرعت اجرا شده و همزمان با عید غدیر خم، عملیات ساخت بیمارستان آغاز شد.

captcha