کد خبر: 1460570
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
فرمانده سپاه ملایر:

۲۳۵۰ دانش‌آموز ملایری به اردوهای راهیان‌ نور اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: اردوهای راهیان‌ نور دانش‌آموزان پسر در هفت مرحله برگزار می‌شود که در این مراحل ۲۳۵۰ نفر از دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم به مناطق غرب کشور اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مصطفی رستمی، فرمانده سپاه ملایر چهارشنبه، 23 مهر در حاشیه اعزام کاروان‎های راهیان‌نور اظهار کرد: دانش‌آموزان در این اردوها به مدت دو روز از مناطق عملیاتی سرپل ذهاب، منطقه عملیاتی مرصاد و سایر نقاط غرب کشور بازدید می‌کنند.

وی افزود: با توجه به تهاجم فرهنگی گسترده دشمن از جمله ماهواره و شبکه‎های اجتماعی و تأثیر مخرب آن بر روی جوانان و نوجوانان به‌طور قطع اردوهای راهیان‌نور می‌تواند تأثیر مثبتی روی این قشر داشته باشد.

رستمی بیان کرد: اردوهای راهیان‌ نور می‌تواند دانش‌آموزان را در ردیف دانش‌آموز انقلابی قرار دهد، تأثیر حضور دانش‌آموزان در این مناطق که خون هزاران شهید در آنها ریخته شده و هنوز پیکر بسیاری در آن مناطق آرمیده است، می‎تواند بر افکار آنها تأثیر بسزایی داشته باشد و به هدایت و حرکت در مسیر انقلاب اسلامی و ادامه دادن راه شهیدان کمک می‌کند.

فرمانده سپاه ملایر اضافه کرد: اردوهای راهیان‌ نور دانش‌آموزان پسر تا پایان آبان‌ ادامه دارد که در مرحله اول 350 دانش‌آموز 20 معلم و 17 نفر از راویان و مبلغان شهر سامن و جوکار حضور دارند، همچنین اردوی راهیان‌نور دانش‌آموزان دختر از ابتدای بهمن‌ماه به مناطق عملیاتی جوب کشور آغاز می‌شود.

captcha