کد خبر: 1460890
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
حسینی تشریح کرد:

جزئیات ورود ژلاتین حلال به کشور/ ارزیابی فنی، بهداشتی و حلیت محصول در خارج از کشور

گروه سلامت: مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بر روی واردات ژلاتین حلال به شدت سخت‌گیری وجود دارد، گفت: این محصول در سه حوزه خارج از کشور، مبادی ورودی و داخل کشور از نظر حلیت، کیفیت و شرایط فنی و بهداشتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به شرایط ورود ژلاتین حلال به کشور، گفت: این محصول مشمول ثبت منبع است یعنی واحد تولیدی ژلاتین در خارج از کشور مورد ارزیابی و بازرسی فنی و بهداشتی وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.
حسینی افزود: پس از بررسی فنی و بهداشتی، این محصول از نظر حلیت نیز مورد تایید قرار می‌گیرد و کمیسیون حلال که با حضور جمعی از علما و فقها تشکیل شده باید حتما بر روی حلال بودن آن صحه گذاری کنند.
وی با تاکید بر اینکه بر روی محصول ژلاتین به شدت سخت‌گیری وجود دارد، ادامه داد: در زمان ورود به کشور نیز آزمون‌های لازم از نظر حلیت، کیفیت و شرایط فنی و بهداشتی انجام می‌شود.
مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: بدین منظور در سه حوزه خارج از کشور، مبادی ورودی و نیز در داخل کشور نظارت بر واردات ژلاتین حلال وجود دارد.

captcha