کد خبر: 1466262
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲
حقدل:

نیازمند تدبیر مقام معظم رهبری جهت رونق فرهنگی سومین حرم اهل بیت(ع) هستیم

گروه اجتماعی: رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه باید محدودیت‌های بافت قدیم شیراز برداشته شود، گفت: در این راستا تدبیر مقام معظم رهبری لازم است تا رونق اقتصادی و فرهنگی سومین حرم اهل بیت(ع) فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، غلامعلی حقدل، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز امروز، 10 آبان در نشست بنیاد زائر امام رضا(ع) استان فارس که در محل دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه برگزار شده بود، بر لزوم ایجاد تحول در بافت قدیم شیراز تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا آن تحولی که در سال 72 در مشهد رخ داد برای بافت قدیم شیراز نیز صورت گیرد.
وی تأکید کرد: باید تلاش کنیم تا محدودیت‌های بافت قدیم شیراز برداشته شده و این بافت از انزوا خارج شود زیرا می‌تواند مرکز درآمدزایی برای سومین حرم  اهل بیت(ع) باشد.
حقدل ابراز کرد: تدبیر عالمانه مقام معظم رهبری، مشهد مقدس را نجات داد و امروز نیز نجات بافت شیراز در گروی تدبیر مقام معظم رهبری است تا این همه فشار از شیراز برداشته شود و آثار میراثی ثبت شده حفظ شده و مابقی بافت قدیم شیراز اصلاح شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: آن اتفاق خوبی که در مشهد رقم خورد و تدبیری که شورای شهر مشهد انجام داد ما نیز می‌توانیم انجام دهیم بدین صورت که برای هر استانی زمینی اختصاص دهیم تا در جوار حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) زائرسرا بسازند و مردم از اقصی نقاط ایران به اینجا آمده و شرایط مطلوب و رونق اقتصادی و فرهنگی در سومین حرم اهل بیت(ع) ایجاد شود.
وی گفت: قانونی در شوراهای شهرها وجود دارد که به صراحت می‌گوید بودجه هر شهرداری باید در همان شهر خرج شود و در این راستا هر پیشنهادی که از سوی شهرداری ارائه شود، شورای شهر نیز حتماً با نظر مساعد در شورای شهر شیراز بررسی خواهد کرد.

captcha