
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، الیاس رضایی، معاون بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 21 آبان در جمع خبرنگاران گفت: همایش سه جانبه سازمانهای اوقاف و امور خیریه، ثبت اسناد و املاک جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور در فارس برگزار خواهد شد.
وی ابراز کرد: با توجه به ارتباط تنگاتنگ سازمانهای اوقاف و امور خیریه، ثبت و اسناد و املاک، جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور این همایش به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر میان این سه نهاد اتفاق میافتد تا از این پس ارائه خدمات به ارباب رجوع در زمان کمتر و امور تنظیم سند اجاره و گرفتن اسناد مالکیت تسهیل شود.
رضایی اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه استان فارس متولی برگزاری این همایش بزرگ در کشور است که برای برگزاری هرچه بهتر این همایش تمهیدات لازم نیز اندیشیده شده است.
معاون بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه فارس در پایان بیان کرد: بهدلیل انجام یکسری تغییرات در برنامهها، تاریخ دقیق این همایش به زودی اعلام خواهد شد.