کد خبر: 1474834
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۷

فعالیت ۱۰۰ تشکل قرآنی در ازنا

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ازنا از فعالیت ۱۰۰ تشکل قرآنی در این شهرستان خبر داد.

شعبان مولایی‌نسب، کارشناس امور قرآنی اداره  تبلیغات اسلامی ازنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از فعالیت ۱۰۰ تشکل قرآنی در این شهرستان خبر داد و گفت: این تعداد تشکل قرآنی در قالب جلسات دائمی هفتگی، مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی فعالیت دارند.

وی افزود: این تشکل‌های قرآنی در رشته‌های روخوانی، روان‌‎خوانی، تجوید، حفظ، پیش‌دبستانی، قرائت، مفاهیم، تربیت معلم قرآن در حال فعالیت مستمر هستند.

مولایی‌نسب اضافه کرد: برای ارتقای سطح دانش مربیان این صد تشکل قرآنی، دوره‌های تخصصی آموزش لازم و ضروری می‌باشد که کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی ازنا تعدادی دوره برگزار کرده است که می‌طلبد با وجود اعتبار دوره‌های بیشتری در این راستا  انجام گیرد.

مولایی‌نسب اظهارکرد: همه مسئولان به‌ویژه مدیران فرهنگی باید در ترویج فرهنگ قرآنی به‌صورت یکپارچه و هدفمند در این کار مشارکت کنند و با تشویق همه گروه‌ها به توسعه فرهنگ قرآنی کمک کنند.

وی تصریح کرد: پرهیز از موازی‌کاری از دیگر اموری است که می‌تواند به ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه کمک کند که در این راستا مهندسی امور قرآنی برای کاهش هزینه‌ها و رسیدن به نتایج بهتر ضروری است.

captcha