کد خبر: 1475426
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
با حضور سردار قاآنی؛

نخستین یادواره شهدای شهرستان طرقبه ـ شاندیز برگزار شد

گروه اجتماعی: نخستین یادواره شهدای شهرستان طرقبه ـ شاندیز صبح امروز با حضور سردار اسماعیل قاآنی، جانشین فرمانده نیروی سپاه قدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، نخستین یادواره شهدای شهرستان طرقبه ـ شاندیز ظهر امروز، 29 آبان‌ماه در مرکز همایش‌های ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد،

سردار اسماعیل قاآنی، جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم با اشاره به همزمانی یادواره 500 شهید شهرستان طرقبه ـ شاندیز با انتهای ماه محرم الحرام، گفت: این شهدای ما بودند که جایگاه رفیعی برای ما به همراه آوردند و هنر این بود که با عزت زندگی کردند و این زندگی شرافتمندانه را به ما آموختند، آنها دسیسه‌های قدرت جهان را دفع کردند و تمدنی بزرگ را با شهادت خود به جهانیان نشان دادند.

سردار قاآنی با اشاره به دسیسه‌های دشمنان نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون گفت: از روز اول پیروزی انقلاب، کشور ما مورد تهاجمی بوده است که ریشه آن از قدرت‌های بزرگ ناشی شده، اما با ایستادگی شهدا و ایثارگران ما در برابر این هجمه‌ها، تلاش‌های دشمن خنثی شده است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در زمان جنگ در تحریم بود، بیان کرد: روزی که صدام جنایتکار به کشور ما حمله کرد، تنها 14 لشکر مکانیزه داشت در حالی که این رقم در پایان جنگ به بیش از 50 لشکر رسیده بود.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بیان کرد: شهدای ما بزرگ شده منبرهای امام حسین(ع) بوده‌اند و آن مردان بزرگ و فداکار با اخلاص، اعتقادات خود را به باور تبدیل کردند و ایمان آوردند که هرگاه در راه خدا قدم بردارند خداوند متعال به آنها کمک خواهد کرد.

وی با تأکید بر دشواری های عبور از اروند رود اظهار کرد: با توجه به اینکه تمامی کارشناسان نظامی در داخل و خارج معترف بودند که عبور از این رودخانه ممکن نیست رزمندگان ما پس از عبور از آبهای خروشان و پرتلاطم جنگی فراگیر انجام دادند و به موفقیت رسیدند.

سردار قاآنی با بیان اینکه شهدای ما تنها سینه‌زنان امام حسین(ع) نبودند و به دنیا نشان دادند که احیاگر راه سید و سالار شهیدان کربلا هستند، اظهار کرد: وقتی ما در مسیر شهدای عالی مقام قرار می‌گیریم تکریم از خانواده‌های آنها به عهده ماست و در حال حاضر مهم این است که بدانیم باید این راه نورانی را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: نابرابری در جنگ به وضوح دیده می‌شد اما اینکه در اوج نابرابری این شهیدان با موفقیت ایستادگی کردند و در اوج تهاجمات نظامی و با استفاده از سلاح‌های شیمیایی همچنان مبارزه خود را ادامه دادند سندی است افتخارآمیز برای شهدا و ایثارگران ما.

سردار قاآنی در پایان سخنرانی خود با تأکید بر اهمیت قدردانی و سپاس از خانواده‌های شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، رسیدگی به این خانواده‌ها را وظیفه‌ای برای مسئولان دانست.

همچنین در این مراسم پرچم سید و سالار شهیدان کربلا اباعبدالله الحسین(ع) با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران در سالن همایش‌های ایثار طواف داده شد.

یادآور می‌شود، دومین روز یادواره، شنبه، اول آذرماه با بزرگداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان طرقبه ـ شاندیز از سوی دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر در محل هتل ایثار برگزار می‌شود.

captcha