کد خبر: 2513230
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷

سلسله نشست‌های امر به معروف و نهي از منكر برگزار می‌شود

گروه انديشه: همزمان با ايام فاطميه سلسله نشست‌هاي امر به معروف و نهي از منكر با عنوان « بزرگترين واجب فراموش شده اسلام» در مشهد برگزار مي‌شود.

سيد محمد مظلومان مدیر عامل موسسه رهپویان معروف در گقت‌وگو با خبرگزاري بين المللي قرآن (ايكنا) شعبه خراسان رضوي در اين باره گفت: در راستای تبيين مباني فريضه امر به معروف و نهی از منكر، همزمان با ايام فاطميه و تعطيلات سال جديد سلسله نشست‌هايی به مدت پنج شب از چهارم تا هشتم فروردين ماه از ساعت 20:30 در محل مهديه مشهد با حضور دغدغه‌مندان و نخبگان فرهنگی اين عرصه در قالب طرح "بزرگترين واجب فراموش شده اسلام" برگزار مي‌شود.
وي اظهار كرد: در نخستين شب اين مراسم از محضر آيت الله سيد احمد خاتمی(امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری) پنجم و ششم فروردين ماه از بيانات آيت الله موحّدی كرمانی(امام جمعه موقت تهران وعضو مجلس خبرگان رهبری) و هفتم و هشتم فروردين ماه از سخنراني استاد حسن رحيم پور ازغدی (عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی) بهره‌مند خواهيم شد.
مظلومان با اشاره به اهداف برگزاري اين نشست‌ها تصريح كرد: مهمترين هدف اين سلسله نشست‌ها حركت به سمت دستيابی به جايگاه آرمانی جامعه ايراني است كه معمار كبير انقلاب حضرت امام خمينی رحمة الله عليه در نظر داشتند و مي‌فرمودند: اين كشور بايد همه افرادش آمر به معروف و ناهی از منكر باشند و ناهنجاري‌ها را خودشان رفع كنند.
وي به برنامه پنج ساله موسسه رهپويان معروف اشاره و تأكيد كرد: معرفی امر به معروف و نهی از منکر عمومی در سطح ملی، ارتباط فعال با مراکز علمی فرهنگی تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر در سطح منطقه‌ای و ملی، ایجاد پژوهشکده تخصصی امر به معروف و نهی از منکر، ایجاد مؤسسه آموزشی تخصصی امر به معروف و نهی از منکر جهت گروه‌های مرجع، ایجاد شبکه جامع مجازی امر به معروف و نهی از منکر و همچنين تصویب سند جامع ملی امر به معروف و نهی از منکر از مهمترين اين برنامه‌هاست.
captcha