کد خبر: 2559115
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۴

اختصاص 600 ميليارد تومان به منظور توسعه فرهنگ قرآنی در كشور

گروه انديشه: رئيس فراكسيون قرآن، عترت و نماز مجلس در افتتاحيه بخش «دانش‌های قرآن‌بنيان» نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم يادآور شد: در مجموع 600 ميليارد تومان در راستای اهداف شورای توسعه فرهنگ قرآنی و تربيت 10 ميليون حافظ قرآن، در قالب بودجه سال جاری اختصاص يافته است.

به گزارش خبرگزاری يبن‌المللی قرآن(ايكنا)، لاله افتخاری، رئيس فراكسيون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی، امروز، 18 تيرماه در مراسم افتتاحيه بخش دانش‌های قرآن‌بنيان بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبری بر جايگاه علوم انسانی در جامعه، اظهار كرد: بهترين منبع برای كسب معرفت انسان‌ها قرآن كريم است و ساليان متمادی ا‌ست كه از بركت قرآن در آموزش، قرائت و حفظ قرآن كريم اقدامات مثمرثمری انجام شده است.
وی بر لزوم تحول در علوم انسانی تأكيد كرد و افزود: بايد در تمامی سطح نگاه خود را قرآن‌بنيان كنيم، بحمدالله در طی ساليان اخير با تأكيدات مقام معظم رهبری تلا‌ش‌های فراوانی در زمينه تشكيل شورای توسعه فرهنگ قرآنی در مجموعه شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفته كه در آن بر سه حوزه تربيت حافظ قرآن، تدبركننده در قرآن و قرائت و روخوانی اين كتاب آسمانی تأكيد شده است.
رئيس فراكسيون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با يبان اينكه مسئوليت اين شورا بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است، تصريح كرد: در اين مجموعه حوزه‌ها، تشكل‌های مردمی، صداوسيما، سازمان تبليغات اسلامی و ساير مراكزی كه بتوانند در راستای رفع بی‌سوادی قرآنی تلاش كنند عضو هستند.
وی با اشاره به تشكيل كميسيون تبليغ و ترويج در شورای ياد شده با مسئوليت وزارت فرهنگ ارشاد و فرهنگ اسلامی، عنوان كرد: در كنار اين مقوله كميسيون ديگری نيز تحت نظر وزارت علوم به منظور تربيت نيروی متخصص، انجام پژوهش‌های قرآن‌بنيان، اصلاح سرفصل‌های درسی و راه‌اندازی ميان رشته‌های قرآنی بايد مورد تأكيد قرار بگيرد.
افتخاری با بيان اينكه به دليل واگذاری امور پژوهش و آموزش به مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، كميسيونی متناظر با اين مقوله در اين وزارتخانه تشكيل شده است، گفت: ولی به دليل گستره كار بيشتر فعاليت‌ها در وزارت علوم متمركز شده است كه در اين كميسيون‌ها حوزه‌ها، پژوهشكده‌های بخش خصوصی، صداوسيما و مردم نيز عضو هستند.
رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با تأكيد بر اينكه برای بخش‌های كميسيون پژوهش‌های قرآنی، توسط مجلس شورای اسلامی بودجه‌ قابل توجهی را به تصويب رسانده‌ايم، اظهار كرد: بدين منظور 300 ميليارد برای اهداف توسعه شورای توسعه فرهنگ قرآنی و 300 ميليارد تومان ديگر به منظور تربيت 10 ميليون حافظ قرآنی اختصاص پيدا كرده است.
وی با بيان اينكه بخشی از اين مبالغ به تربيت نيروی متخصص و حمايت از پژوهش‌های قرآنی اختصاص پيدا خواهد كرد، ادامه داد: درصدد هستيم تا در آينده نزديك طی جلسه‌ای مشترك با رئيس جمهور منتخب مباحث مورد تأكيد جامعه قرآنی را مورد بحث و بررسی قرار بدهيم.
افتخاری در بخش پايانی سخنان خود با تأكيد بر اينكه گام اول بايد علوم انسانی باشد، يادآور شد: همان گونه كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به خوبی توانسته بهداشت و درمان را با قرآن پيوند زده و موفقيت‌های خوبی را به دست آورد بايد در بخش‌های ديگر نيز اين موضوع مورد توجه قرار بگيرد.
captcha