کد خبر: 2559798
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۲
هشتمين نمايشگاه قرآن و عترت مشهد/ (3)

برپایی نمايشگاه بين‌المللی قرآن مشهد از 27 تيرماه

گروه فعاليت‌های قرآنی: هشتمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد از 27 تيرماه سال جاری با شعار «سبك زندگی قرآنی» در محل نمايشگاه بين‌المللی مشهد گشايش و 28 تيرماه افتتاح رسمي مي‌شود.

يوسف امينی، سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی اظهار كرد: هشتمين دوره نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد با هدف ايجاد فرصت برای ارائه توليدات و فعاليت‌های قرآنی همه فعالان اين بخش و همچنين با هدف ترويج و تبليغ قرآن كريم از 9 ماه مبارك رمضان مصادف با 27 تيرماه سال جاری در محل نمايشگاه بين‌المللی مشهد گشايش مي‌يابد.
وی بيان كرد: نمايشگاه در روز 27 تيرماه گشايش و برای بازديد عموم مردم آماده خواهد بود و در روز جمعه بعدازظهر، 28 تيرماه نيز با حضور مسئولان ارشد استانی و كشور به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
امينی افزود: هشتمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد در 38 بخش متنوع شامل بخش‌های همچون كودك و نوجوان، قرآن و نسخ خطی، فيلم‌های قرآنی، تفسير قرآن كريم، موسسات فرهنگی و هنری و تشكل‌های مردمی فعال، پژوهش‌های قرآنی، تدبر در قرآن، مسابقه قرآنی 1447 سيمای قرآن و چندين بخش متنوع ديگر از 9 تا 17 ماه مبارك رمضان در محل دائمی نمايشگاه بين‌المللی مشهد برپا می‌شود.
وی همچنين با اشاره به دو تفاوت نمايشگاه هشتم با دوره‌های قبل عنوان كرد: نمايشگاه هشتم از نظر زمان برگزاری با دوره قبل متفاوت است و اين تفاوت با توجه به نظرسنجی‌های صورت گرفته در نمايشگاه‌های قبلی لحاظ شده است.
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: نمايشگاه قرآن و عترت سال های قبل در نيمه دوم ماه مبارك رمضان برگزار می شد اما با تفاوت زمانی، امسال اين نمايشگاه در نيمه اول ماه مبارك آغاز و تا 17 ماه رمضان ادامه خواهد يافت.
وی با اشاره به تفاوت ديگر نمايشگاه هشتم با دوره قبل اظهار كرد: نمايشگاه دوره هشتم از لحاظ مدت نيز متفاوت با دوره‌های قبل است به گونه‌ای كه نمايشگاه‌های سال‌‌های قبل حداكثر بين شش روز تا يك هفته بود اما نمايشگاه امسال 9 روزه خواهد بود.
امينی همچنين از اجرای نمايشی با موضوع و محوريت زندگی حضرت علی(ع) در نمايشگاه هشتم خبر داد و اظهار كرد: اين نمايش كه با استفاده از نور صدا و با استفاده از جلوه‌های سمعی و بصری ويژه اجرا می‌شود هر شب در محل هشتمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم برگزار مي‌شود.
وی بازديد از نمايشگاه هشتم قرآن و عترت را برای عموم آزاد و رايگان دانست و ابراز كرد: احتمالا برای نمايش اجرا شده در هر شب بليط فروشی صورت بگيرد.
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ابراز كرد: عموم مردم می‌توانند از 9 تا 17 ماه مبارك رمضان هر روز از ساعت 17 تا 24 به منظور بازديد از هشتمين نمايشگاه قرآن و عترت مراجعه و از فضای معنوی و قرآنی موجود در نمايشگاه استفاده كنند.
وی همچنين با اشاره به كارگاه‌های آموزشی كه همزمان با برگزاری نمايشگاه هشتم داير خواهد شد تصريح كرد: كارگاه‌های آموزشی قرآن و عترت و همچنين مشاوره‌های مذهبی و روانشناسی با ديدگاه اسلامی و جلسات پرسش و پاسخ سوالات شرعی از ديگر برنامه‌های نمايشگاه هشتم خواهد بود.
captcha