به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی كميته امداد امام خمينی (ره) خراسان رضوی، سيد هاشم بنی هاشمی با اشاره به برگزاری همايش «اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» گفت: همايش اگر درست تعريف شده باشد و در مسير مناسبی حركت كند موثر خواهد بود. در اينگونه همايش ها بايد مصداق های توليد در خانواده مشخص شود تا حركت خانواده در مسير اقتصاد مقاومتی، افزايش توليدات با صرفه و تغيير خانواده ها از مصرف كننده به توليد كننده باشد و اين مساله جزو اهداف همايش قرار گيرد.
وی ضمن تقدير از خدمات كميته امداد در سالهای پس از انقلاب گفت: عملكرد كميته امداد امام خمينی (ره)خراسان رضوی موفق بوده و برای موفقيت بيشتر بايد خانواده های تحت پوشش را وارد بخش توليد كند.
گفتنی است همايش علمی پژوهشی «اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» 20 و21 شهريورماه سال جاری به همت كميته امداد امام خمينی (ره)خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.