کد خبر: 2595338
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰

دوره ملی «تربيت داوری» حفظ قرآن كريم در مشهد آغاز شد

گروه فعاليت‌هاي قرآني: دوره ملی «تربيت داوری» حفظ قرآن كريم، از شامگاه 3 مهرماه با حضور قاريان بين‌المللی و حافظان شهرهای مختلف ايران در مصلی مجتمع الماس شرق مشهد آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوي، دوره ملی «تربيت داوری» حفظ قرآن كريم، از شامگاه 3 مهرماه با حضور قاريان بين‌المللی و حافظان شهرهای مختلف ايران در مصلی مجتمع الماس شرق مشهد آغاز به كار كرد.
دوره ملی «تربيت داوری» حفظ قرآن كريم كه به منظور تربيت شخصيت‌ها و فعالان قرآنی در باب حفظ قرآن جهت داوری مسابقات طراحی شده است، در بازه زمانی دو روزه پنج شنبه و جمعه به طول می‌انجامد و در اين مدت افراد داوطلب داوری، ضمن آشنايی كامل با آئين‌نامه داوری از مطالب مفيد آموزشی نيز برخوردار شده و در پايان دوره با شركت در امتحان نهايی كه در دو مرحله تئوری و عملی صورت می‌پذيرد توان خود را برای ادامه مسير به اثبات خواهند رساند.
در اين دوره آموزشی كه در سطح ملی و برای قريب 200 نفر از حافظان شهرها و استان‌های مختلف كشور تدارك ديده شده است، بانوان شركت‌كننده ضمن بهره‌گيری از اين فضای آموزشی، علاوه بر زيارت بارگاه ملكوتی امام هشتم(ع) از امكان شركت در محافل و مجالس قرآنی در محل دارالقرآن حرم منور رضوی نيز برخوردار می‌شوند.
در افتتاحيه اين مراسم، هنرمندان قرآنی گروه مديحه‌خوانی و همسرايی «عروة‌الوثقی» نيز به هنرنمايی پرداختند و در ادامه مراسم، مخاطبان حاضر در جلسه از هنرهای قرآنی حاج مهدی حسنی، قاری و داور ممتاز بين‌المللی به عنوان مدرس دوره حفظ و تربيت داور حفظ بهره بردند.
يادآور مي‌شود، ساعاتی بعد، مهدی بحرالعلوم و محمد حاج ابوالقاسمی، دو تن از نام‌آوران حوزه قرآنی نيز برای همراهی حافظان قرآن به جمع فعالان قرآنی پيوستند.
captcha