کد خبر: 2598793
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴

مجمع ذاكرين طلاب و مبلغين افتتاح شد

گروه حوزه‎های علميه: مراسم افتتاحيه مجمع ذاكرين طلاب و مبلغين كشور شب گذشته 10 شهريورماه در حسينيه شهدای قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) در اين مراسم كه شب گذشته با حضور حجت‎الاسلام ميرباقری، مومن، حاج ميرزا احمدی، منصور ارضی و جمع كثيری از مادحين طلبه برگزار شد، حجت الاسلام والسملمين ميرباقری به تشريح قيام عاشورا و ابعاد آن در نظام خلقت و مسير هدايت بشر پرداخت.
در ادامه اين مراسم نيز حجت‎الاسلام حاج ميرزا احمدی، مدير موسسه حداث‎الحسين(ع)با اشاره به فعاليت‎های صورت گرفته در اين موسسه از برگزاری دوره‎های تخصصی ويژه طلاب و روحانيون مداح خبرداد.
وی گفت: اين دوره‎ها به شكل منظم در طول سال جاری در اين موسسه در خيابان صفاييه، حسينيه شهدا برگزار می‎شود.
مدير موسسه حداث‎الحسين(ع) راه‎اندازی اين مجمع را قدمی عملی در راستای توسعه و الگوسازی از عزاداری در اجتماع ذكر كرد و تصريح كرد: يكی از اقدامات اين مؤسسه راه‎اندازه كتابخانه تخصصی مجمع و سايت تخصصی مداحی و روضه خوانی و كلاس‎های شعر و مديحه‌سرايی ويژه طلاب خواهد بود.
captcha