کد خبر: 2608567
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶

قداست خانواده به عنوان يك نظريه در اديان الهی قابل پيگيری است

گروه حوزه‌های علميه: عضو هيئت علمی مركز تحقيقات زن و خانواده قداست خانواده را به عنوان يك نظريه در اديان قابل پيگيری دانست وتاكيد كرد: اين نگاه به خانواده باعث جايگزين‌ناپذيری خانواده به عنوان مبدا ارتباط زن و مرد می‌شود.

به گزارش خرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، نشست نمايندگان پارلمان اروپا با كارشناسان مركز تحقيقات خانواده برگزار شد؛ چند تن از نمايندگان پارلمان اروپا در جلسه مشترك با اعضای هيئت علمی مركز تحقيقات زن وخانواده وابسته به مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران به موضوع زن و خانواده از ديدگاه اديان پرداختند.
بنا بر اين گزارش، در ابتدای اين ديدار كه با حضور بولتن نماينده كاتوليك مسيحی و نماينده پاپ در اتحاديه اروپا، واتينر نماينده اتحاديه اروپا و كريستين شارداك مشاور در كاخ اليزه در محل مركز تحقيقات زن و خانواده در قم برگزار شد، حجت‌الاسلام محمدرضا زيبائی‌نژاد مدير مركز تحقيقات زن و خانواده ضمن تبيين ديدگاه‌ها و فعاليت‌های مركز تحقيقات زن و خانواده در حوزه مطالعات زنان و خانواده افزود: اين مركز ديدگاه دين را در مناسبات جديد درحوزه مطالعات زن و خانواده دنبال می‌كند.
در ادامه اين نشست فريبا علاسوند عضو هيئت علمی مركز تحقيقات زن و خانواده با اشاره به اصل گفتگوی بين اديانی اظهار كرد: در اديان موضوعاتی فراتر از تفاهم و برای رسيدن به توافق وجود دارد. موضوع زن و خانواده، يكی‌ از محورهای رسيدن به اين توافق‌ است و دسته پايه‌های مشتركی مانند اعتقاد اديان به طراحی خداوند در مورد خانواده موجود است.
كارشناس مطالعات تحقيقات زن و خانواده با اشاره به اصول مشترك در مورد خانواده در قرآن و كتاب مقدس مسيحيان افزود: در اين منابع، اشتراكاتی مانند انسان بودن زن و مرد با توجه به تفاوت‌هايی با كاركردهای مثبت و طراحی خانواده به عنوان تنها نهاد توليد نسل پاك و مشروع و جايگاه منحصر به فرد خانواده، برای اجتماعی كردن افراد با ارزش‌های الهياتی می‌توان يافت.
عضو هيئت علمی مركز تحقيقات زن و خانواده قداست خانواده را به عنوان يك نظريه در اديان قابل پيگيری دانست وتاكيد كرد: اين نگاه به خانواده باعث جايگزين‌ناپذيری خانواده به عنوان مبدا ارتباط زن و مرد می‌شود.
علاسوند به ايده‌های مخالف مشترك در اسلام و مسيحيت اشاره كرد و گفت: مخالفت با نظريه جنسيت معنای بی‌اهميت كردن تفاوت‌های ميان زن و مرد، اعتقاد به برابری مطلق همه جانبه، درحد از بين رفتن فوايد و كاركردهای زنان و مردان، از مشتركات است.
كارشناس مطالعات زن و خانواده اظهار كرد: راهبردهای فمينيسمی حاكم در جهان مانند لزبينيسم، سقط جنين و قانون‌زدايی از ازدواج و طلاق، به همراه عرفی و سيال شدن قوانين، باعث شده است نياز به مذهب كه حاوی مفروضات پيشينی و اعتقادات بنيادی درباره زندگی بشر هست ملغی شود.
علاسوند پيشنهاد نشست‌های مشترك دوره‌ای بين مركز تحقيقات زن و خانواده و مراكز علمی دنيای مسيحيت و نشريه مشترك با عنوان خانواده و مذهب را مطرح كرد كه مورد استقبال قرارگرفت.
captcha