کد خبر: 2674429
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۹
خاکی:

راه‌اندازی مجامع تخصصی قرآن‌ در استان‌ها با رعایت شرایط خاص خود صورت گیرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری و داور بین‌المللی کشورمان با اشاره به ضرورت راه‌اندازی مجمع‌های تخصصی فعالان قرآنی در استان‌ها گفت: نفس این کار بسیار خوب است اما باید این مسئله با شرایط آن مراعات شود.

رحیم خاکی، قاری و داور بین‌المللی قرآن کریم کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به ضرورت راه‌اندازی مجمع‌های تخصصی فعالان قرآنی در استان‌ها عنوان کرد: این مسئله بسیار خوب است و اگر این‌ها در جهت تفاهم، همدلی و تضارب آرا و کمک به رشد همه جانبه همه مؤسسات و نهادهای قرآنی باشند، بسیار مؤثر است اما باید این انجمن‌ها و هم‌اندیشی‌ها مدیریت بسیار خوبی را در پی داشته باشند، خصوصاً نماینده ولی فقیه در استان نقش مؤثری در این زمینه می‌تواند داشته باشد.

لزوم استفاده از ظرفیت پیشکسوتان قرآن در راه‌اندازی مجمع‌های تخصصی
این قاری بین‌المللی کشورمان ادامه داد: در این زمینه از استاندار، شهردار و تمام اساتید قدیمی که زحمت کشیدند و شاگردن زیادی را تربیت کردند و همچنین اساتید شهرستان‌های مختلف که کم هم نیستند، باید کمک گرفته شود.
وی با بیان اینکه این همدلی و هم‌افزایی‌ها در تمام زمینه‌ها نه فقط حوزه قرآن بلکه در حوزه‌های مختلفی مانند شعر، ادبیات و مباحث علمی قطعاً مؤثر است، افزود: موضوع قرآن کریم امروز به‌صورت علمی دارد پیگیری می‌شود و طبیعتاً این مراوده‌ها و هم‌اندیشی‌ها بسیار می‌تواند مؤثر باشد.

عدم توجه به شرایط راه‌اندازی مجمع‌های تخصصی، باعث بروز آسیب‌های متعدد است
خاکی گفت: از سوی دیگر اگر خدای نکرده مدیریت درستی در این مسئله انجام نشود، می‌تواند آسیب‌هایی داشته باشد که بعضاً این آسیب‌ها را در برخی از استان‌ها می‌توانیم مشاهده کنیم یعنی باید این مسئله با شرایط آن مراعات شود.
مشاور قرآنی وزارت ورزش و جوانان در پایان به نقش نماینده ولی فقیه در این مسئله اشاره کرد و گفت: نماینده ولی فقیه در استان در ایجاد تعادل در این انجمن‌های تخصصی می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

captcha