کد خبر: 2714911
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
طالب‌زاده:

خروجی‌های جشنواره‌های فیلم عمار در شبکه‌های استانی به کار گرفته شوند

گروه هنر: دبیر پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار کشور با اشاره به ظرفیت‌های شبکه‌های استانی گفت: پیشنهاد می‌شود خروجی‌های جشنواره عمار در شبکه‌های استانی به کار گرفته شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، نادر طالب‌زاده، دبیر پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار کشور عصر دیروز، 25 دی در مراسم افتتاحیه این جشنواره در استان فارس که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، گفت: در شبکه‌های استانی ظرفیت‌های فراوان و مناسبی وجود دارد و کارهای خوبی نیز در آن تولید می‌شود اما در حد انقلاب اسلامی نیست لذا پیشنهاد می‌شود خروجی‌های جشنواره عمار در شبکه‌های استانی به کار گرفته شوند.
وی ابراز کرد: انقلاب اسلامی یک تصویر و مفهوم جدید است، بر خلاف آنچه که غربی‌ها در ابتدا گمان می‌کردند این انقلاب تاریخ را ورق زد و امروز روشنفکران و بیداران غرب حقیقت انقلاب اسلامی را پذیرفته‌اند.
طالب‌زاده خاطرنشان کرد: امروز آزاداندیشان نمی‌توانند در آمریکا و انگلیس واقعیات را بیان و محفل برگزار کنند به عنوان مثال در واشنگتن، لندن و برلین نمی‌توان واقعیت 11 سپتامبر یا نفوذ صهیونیست‌ها در سیاست‌های غرب را بیان کرد اما در تهران می‌توان تمام این مسائل را بیان کرد.
مجری برنامه راز صداوسیمای جمهوری اسلامی با بیان اینکه امروزه در یک مرحله و گذر تاریخی مهم قرار داریم، گفت: باید خدا را شکر کنیم و تا بتوانیم به سلامت از این مرحله حساس عبور کنیم.
وی ابراز کرد: ایران امروز در مرحله و مدل بسیار حساسی قرار گرفته و از این رو هنر و رسانه آن باید در شأن ایران اسلامی باشد و در این مسیر نیز آموزش‌های مختلفی بگیریم و هنرمندان ما نیز از هنر متعهد دفاع کنند.
طالب‌زاده در ادامه دلیل شکل‌گیری جشنواره فیلم عمار را کمبود در جشنواره فیلم فجر دانست و گفت: این جشنواره ابتکاری که توسط صالحین شکل گرفت و برگزار شد بر مبنای صحبت‌های امام خمینی(ره) و خواسته‌های مقام معظم رهبری بود.
وی با اشاره به اینکه ایران ظرفیت بین‌المللی دارد پس رسانه‌اش نیز باید بین‌المللی باشد، گفت: بخشی از موضوع جشنواره عمار عرصه‌های بین‌المللی است و این جشنواره در حال حاضر ظرفیت ورود به عرصه بین‌المللی را دارد.
یادآور می‌شود، در پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار، 63 اثر از استان فارس ساخته شده که 23 اثر به جشنواره فیلم عمار فرستاده و 14 اثر برگزیده جشنواره شده بود.

captcha