کد خبر: 2738799
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۹
مدیرکل کمیته امداد لرستان خبر داد:

جمع‌آوری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال زکات در لرستان

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد استان لرستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال زکات در استان جمع‌آوری شده است.

ولی‌الله منتظری، مدیرکل کمیته امداد استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از جمع‌آوری بیش از 100 میلیارد ریال زکات در سطح استان خبر داد و گفت: پرداخت زکات یکی از اموری است که در دین مبین اسلام نسبت به آن تأکیدات فراوانی شده است.

وی ادامه داد: در این راستا با توجه به پایبندی مردم این استان به اصول و ارزش‌های دینی، اگر کار تبلیغ و اطلاع‌رسانی در این مورد به درستی انجام شود ما شاهد مشارکت بیشتر مردم در امر پرداخت زکات خواهیم بود.

منتظری با اشاره به این‌که از ابتدای سال‌جاری تا کنون مبلغ 101 میلیارد و 521 میلیون و 273 هزار ریال زکات در این استان جمع‌آوری شده است، تصریح کرد: در سال گذشته نیز مردم خیر استان لرستان 78 میلیارد و 579 میلیون و 749 هزار ریال زکات پرداخت  کردند.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان با بیان این‌که در حال حاضر تعداد یک‌هزار و 470 روستا در سطح استان مشمول پرداخت زکات هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد یک‌هزار و 282 روستا زکات پرداخت کرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که در راستای جمع‌آوری زکات تعداد یک‌هزار و 989 نفر عامل زکات با کمیته امداد امام خمینی(ره) همکاری دارند، ادامه داد: در خصوص زکات باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و این امر باید مورد توجه کارشناسان این حوزه قرار بگیرد.

منتظری با بیان این‌که یکی از مواردی که باید بیش‌ از پیش به آن توجه شود بحث زکات مستحبی است، تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون مبلغ 26 میلیارد و 180 میلیون و 745 هزار ریال زکات مستحبی در استان جمع‌آوری شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان در پایان بیان کرد: زکات جمع‌آوری شده با اولویت ایتام در راستای درمان، تحصیل، جهیزیه و مسکن نیازمندان و محرومان و همچنین امور عام‌المنفعه نظیر ساخت مسجد، خانه عالم و... هزینه می‌شود.

captcha