کد خبر: 2781985
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
رضایی اظهار کرد:

انقلاب اسلامی؛ نخستین انقلاب فرامدرن دنیا/ اجرای بیش از ۴۰ هزار برنامه دهه فجر در فارس

گروه سیاسی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، انقلاب اسلامی ایران را نخستین انقلاب فرامدرن دنیا دانست و گفت: این انقلاب از این‌رو فرامدرن است چون دنیا پیام آن‌ را بسیار زود پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس روز گذشته، 9 بهمن در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی بعد از گذشت 36 سال در واقع یک افق و گستره انقلاب در ابعاد وسیع‌تری خود را نشان می‌دهد یعنی هنوز دنیا منتظر است تحرکات و پیام‌های جدیدی از انقلاب اسلامی را دریافت کند و انقلاب هم این ظرفیت را دارد.

تولد انقلاب اسلامی در عصر مدرن
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در سال 57 در عصر مدرن متولد شد یعنی در زمانی که غربی‌ها خودشان را در وضعیت بسیار بالایی از نظر فرهنگ و تمدن می‌دانستند، انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد.
حجت‌الاسلام رضایی ابراز کرد: این انقلاب بدون اینکه هیچ گونه نسبتی با دنیای غرب داشته باشد به وجود می‌آید و در واقع در همان وضعیت به‌عنوان اولین انقلاب فرامدرن خود را به همه دنیا معرفی می‌کند و در آن زمان تمدن غربی به عنوان یک پست مدرن چون دارای پیام‌های ارزشی نبود و خالی از درخواست‌های بشر اعم از آزادی، عدالتخواهی و کرامت انسانی بود، لذا مورد استقبال واقع نشد.

انقلاب اسلامی ایران تصویری متفاوت از زندگی بشر ارائه کرد
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما تصویری متفاوت از زندگی بشر را در آن زمان بیان کرد، افزود: در این 36 سال نیز انقلاب اسلامی ایران ابعاد گوناگونی از این تصویر را  به همه عالم معرفی می‌کند؛ در حالی‌که دنیای امروز که دست غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌هاست تمدن خود را مسلط و حاکم بر عن اقتصاد، هم سیاست و فرهنگ دنیا می‌داند.

ارائه الگوی توجه به ارزش‌ها در اقتصاد، سیاست و فرهنگ توسط انقلاب اسلامی
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی یک پیام و الگوی جدیدی را معرفی می‌کند که در این الگو در واقع در حاکمیت بر جهان بشری باید ارزش‌ها جایگزین شود یعنی اقتصاد، سیاست و فرهنگ مبتنی بر ارزش‌های انسانی باشد ودیگر مسائل نیز در این قالب باید جا گیرد.
حجت‌الاسلام رضایی با تأکید بر اینکه امسال در 36 مین سالگرد پیروزی انقلاب، حرف‌های زیادی داریم که هم به نسل چهارم انقلاب بگوییم و هم به همه دنیا این ناگفته‌ها انعکاس پیدا کند، گفت: هرچقدر که برای نسل‌های قبلی هم ناگفته‌های فراوانی از انقلاب بود اما متأسفانه بر اساس برخی از سهل انگاری‌هایی که صورت گرفته یا آن حس بی‌تفاوتی که بعضاً دیده می‌شده است آن طور که باید و شاید ارزش‌های انقلاب حتی برای جوانان و نوجوانان ما کمتر پرداخته شده است.
وی اضافه کرد: از این‌رو سیاست اصلی ستاد دهه فجر این است که در یک قالب جذاب و زیبا آن ارزش‌ها و افقی که در واقع انقلاب اسلامی برای تمام  بشریت و گستردگی که انقلاب دارد و ابعاد وسیعی را که می‌تواند در برداشته باشد به یاری خدا در این قالب تبیین شود.

دنیا بسیار زود پیام انقلاب ایران را دریافت
حجت‌الاسلام رضایی انقلاب اسلامی ایران را فرامدرن دانست و افزود: انقلاب ما از این جهت فرامدرن بود که دنیا پیام آن را خیلی زود پذیرفت و بسیاری از انقلاب‌ها به‌وجود آمد که این انقلاب‌ها در جغرافیایی خاصی جا داشت یعنی نتوانست پیام خود را فراگیر کند و آنچه که بر فرامدرن بودن انقلاب معتقد هستیم از این جهت است که این انقلاب را همه دنیا و نسل‌ها پذیرفتند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس اظهار کرد: امروز نیز بیداری‌هایی که در دنیا به‌وجود آمده است سرچشمه اصلی آن همان بیداری بود که در یکصد ساله اخیر آغاز شد از نهضت تنباکو گرفته تا بحث مشروطیت و مسائل دیگری که در این حوزه بود و بعد هم انقلاب اسلامی در سال 57 به وقوع پیوست.

تشریح فعالیت‌های ایام دهه فجر در استان فارس
وی در ادامه سخنان خود به تشریح برنامه‌های دهه فجر در سال جاری در استان فارس پرداخت و افزود: ستاد مرکزی دهه فجر استان فارس 24 کمیته تخصصی دارد که در مرکز استان فعالیت می‌کند و 29 شهرستان نیز ستادهای فرعی آن هستند که 72 ستاد شهرستانی در بخش‌ها و 355 کمیته تخصصی زیرمجموعه این‌ ستادها و 5 هزار ستاد روستایی برای ایام دهه فجر در استان فارس مشغول به فعالیت هستند.
حجت‌الاسلام رضایی از اجرای بیش از 40 هزار برنامه در ایام دهه فجر در این استان خبر داد و گفت: برگزاری مراسم و جشن‌های مردمی در سطح مساجد  از اهم این برنامه‌هاست که بیش از 70 درصد این برنامه‌ها در کمیته‌های مردمی شکل می گیرد و بخش کمی از آن‌هاست که در حوزه ادارات، پادگان‌های نظامی و انتظامی و پروژه‌ها صورت می‌گیرد.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس با بیان اینکه در سال جاری نقش کمیته اصناف در برگزاری برنامه‌های دهه فجر بیشتر خواهد بود، گفت: در مراکز تجاری که در شیراز است برنامه‌های خاصی تدارک دیده شده است و توسط کمیته تزئیات و فضاسازی نیز میادین و پارک‌های سطح شهر در این ایام برنامه‌های خاص خود را دارند.
به گفته وی، برگزاری مراسم ویژه هنرمندان استان که در زمینه‌های شعر و تئاتر و هنرهای تجسمی و جشن‌های صنفی از دیگر برنامه‌های ایام دهه فجر امسال است.

اجرای بیش از 500 برنامه ویژه بانوان در ایام دهه فجر
حجت‌الاسلام رضایی ابراز کرد: کمیته بسیج به عنوان یکی از کمیته‌های مردمی و تقریباً فعال که بیش از 12 هزار برنامه را در سطح استان برگزار می‌کند بیش از 500 برنامه به صورت اختصاصی مربوط به بانوان دارد که در زمینه‌های همایش، مراسم‌ها و نشست‌های علمی دیدار و بازدید مسابقه آن‌ها را برگزار خواهد کرد.
برگزاری 22 همایش در سطح شهرستان‌های استان با موضوع جایگاه بین‌المللی انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب و عوامل پیروزی آن، اجرای 140 میزگرد تخصصی در مراکز علمی، برپایی بیش از 2 هزار ایستگاه صلواتی در روز 12 و 22 بهمن در سطح استان، برگزاری مسابقات نقاشی و کاردستی ویژه کودکان، فراخوانی با موضوع 36 سال انقلاب اسلامی در قالب هنر از دیگر برنامه‌هایی بود که وی از آن‌ها نام برد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به اینکه امسال برنامه‌ای در خصوص معرفی شخصیت امام(ره) در مدارس و آموزشگاه‌ها برای اولین بار به صورت خاص برگزار می‌شود، گفت: جشنواره سرود انقلاب اسلامی، جشنواره‌های نمایشی، مسابقات فرهنگی و مسابقات در فضای مجازی و پیام کوتاه ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان در ارتباط با جایگاه انقلاب اسلامی نیز برگزار خواهد شد.

14 تا 24 بهمن ماه؛ زمان برگزاری جشنواره شعر فجر در شیراز
وی با بیان اینکه جشنواره بین‌المللی تئاتر در شیراز برگزار خواهد شد اما هنوز وضعیت اجرای جشنواره فیلم فجر قطعیت پیدا نکرده  است، گفت: جشنواره شعر فجر نیز از 14 تا 24 بهمن در شیراز در تالار حافظ و یکی از سینماهای شیراز برگزار می‌شود.
به گفته وی، دیدار هنرمندان به ویژه شاعران با نماینده ولی فقیه، برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در روز 19 بهمن، اجرای ویژه برنامه 12 بهمن از ساعت 7 صبح در گلزار شهدا با قرائت زیارت عاشورا و ادای احترام به قبور شهدا از دیگر برنامه‌های ایام دهه فجر امسال در استان فارس است.
حجت‌الاسلام رضایی با یادآوری اینکه مراسم ویژه رژه موتورسواری با حمل تمثال امام(ره) از فرودگاه تا سالن شهید دستغیب در روز 12 بهمن نیز برگزار می‌شود، گفت: مراسم گرامیداشت سالروز ورود امام(ره) به صورت نمادین در سالن شهید دستغیب ساعت 9:30 اجرا خواهد شد ضمن اینکه زنگ انقلاب نیز رأس ساعت 9:33 در آ‌موزشگاه‌های توسط مسئولان صورت خواهد گرفت.
وی از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی و استانی در شب 22 بهمن در حرم سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز خبر داد و گفت: اجرای مراسم نورافشانی در شب 22 بهمن که امسال به خوابگاه ارم انتقال یافت نیز از دیگر این برنامه‌هاست.
برگزاری مراسم «میهمانی لاله‌ها» در گلزار شهدای استان در روز 16 بهمن، گلباران قبور شهدا توسط بالگرد و برگزاری راهپیمایی 22 بهمن  از دیگر برنامه‌هایی بود که رضایی از آن‌ها نام برد.

captcha