کد خبر: 2826880
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان:

زمینه خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه پیام‌نور فراهم شود

گروه اجتماعی: جعفری خواستار خاکسپاری شهدای گمنام در مراکز دارای ظرفیت و قابلیت دانشگاه پیام نور استان لرستان شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام‌ نور لرستان، محمدرضا جعفری، رئیس دانشگاه پیام‌ نور لرستان در نشست هم‌اندیشی دانشگاه پیام‌ نور لرستان که یکشنبه، 19 بهمن‌ماه برگزار شد، خواستار خاکسپاری شهدای گمنام در مراکز دارای ظرفیت و قابلیت دانشگاه پیام نور استان لرستان شد.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که ساعت فرهنگی اعضای هیئت علمی از این حیث که اساتید به‌عنوان الگوی فرهنگی بر دانشجویان تأثیرگذار باشند در دانشگاه پیام نور پیش‌بینی شود.

جعفری اضافه کرد: بودجه‌ای که برای اعزام دانشجویان دانشگاه پیام نور لرستان به اردوهای راهیان نور اختصاص یافته است، بودجه اندکی است به‌گونه‌ای که با این اعتبار تنها می‌توان ۹۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه را به اردوهای راهیان نور اعزام کرد.

وی با بیان این‌که با استفاده از بودجه فرهنگی مراکز و واحدها اعزام ۲۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه پیام‌ نور لرستان به مناطق عملیاتی جنوب قطعی شده است، افزود: سهمیه پیش‌بینی شده جهت اعزام دانشجویان این دانشگاه به اردوهای راهیان نور ۴۰۰ نفر بوده است که به‌دلیل کمبود اعتبار و توافق صورت گرفته با بسیج دانشجویی استان ۲۲۰ نفر از دانشجویان استان به این مناطق اعزام می‌شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان گفت: انتظار داریم که دانشگاه توجه ویژه‌ای نسبت به اردوهای راهیان نور داشته باشد چون بازدید از مناطق عملیاتی از بعد فرهنگی تأثیر بسزایی را بر دانشجویان می گذارد.

جعفری با اشاره به اختصاص ۱۴۰ میلیون تومان اعتبار جهت پرداخت وام دانشجویی به دانشجویان دانشگاه پیام نور لرستان میزان این اعتبار را اندک دانست و گفت: بسیاری از دانشجویان دانشگاه پیام نور لرستان توان پرداخت شهریه تحصیل خود را ندارند، از این رو انتظار داریم که سرانه وام دانشجویی لرستان افزایش یابد.

captcha