کد خبر: 2829210
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
محبی‌پور:

شهدا، بهترین و تأثیرگذارترین الگو برای دستیابی به چرایی تحقق انقلاب اسلامی هستند

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز گفت: شهدای دوران انقلاب و دفاع مقدس، بهترین و تاثیرگذارترین الگو برای پی‌بردن نسل امروز جهت دستیابی به چرایی تحقق انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، اسماعیل محبی‌پور، فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز امروز، 20 بهمن در مراسم جشن انقلاب با شرکت 500 نفر از دانش‌آموزان و والدین آنان به همت حوزه مقاومت دانش‌آموزی قاسم‌‌بن الحسن سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی بوده که منجر به پایداری این نظام شده است.
وی افزود: سی و هفت سالگی انقلاب اسلامی را در حالی جشن می‌گیریم که دشمنان از ابتدای پیروزی تاکنون برای لحظه‌ای هم دست از دشمنی و عناد برنداشتند. فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز گفت: شهدای دوران انقلاب و دفاع مقدس، بهترین و تاثیرگذارترین الگو برای پی‌بردن نسل امروز جهت دستیابی به چرایی تحقق انقلاب اسلامی هستند.
فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز گفت: شهدای دوران انقلاب و دفاع مقدس، بهترین و تاثیرگذارترین الگو برای پی‌بردن نسل امروز جهت دستیابی به چرایی تحقق انقلاب اسلامی هستند.
محبی‌پور با بیان اینکه نسل امروز به‌عنوان آینده‌سازان نظام اسلامی، از جمله تاثیرگذارترین افراد در مقابله با هجمه‌های نرم دشمنان نظام اسلامی هستند، گفت:  شما نسل جوان آیندگان این انقلاب هستند و با نشاط باید تکلیف خود را در برابر انقلاب و نظام اسلامی ادا کنید.
این مقام نظامی گفت: انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت‌ها و موفقیت‌های چشمگیری در دهه‌های اخیر بوده و در فراز و نشیب‌های روزگار سربلند بیرون آمده و این همه را از وعده‌ خداوند دارد.
وی تصریح کرد: نسل جوان بداند که انقلاب و نظام اسلامی ایران ارزان به دست نیامده و همه جوانان که سختی‌های این انقلاب را ندیده‌اند، باید دوران سخت انقلاب را در زندگی شهدا و جوانان دیروز جست و جو کنند.
فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز گفت: وظیفه ما این است که فرهنگ شهادت را به نسل آینده انتقال دهیم و این مهم از طریق جامعه فرهنگی و دانش‌آموزان میسر است.

captcha