کد خبر: 2829284
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱

طنین بانگ «الله اکبر» در بقاع متبرکه فارس

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس از طنین نوای بانگ «الله اکبر» در راستای گرامیداشت یوم‌الله 22 بهمن در بقاع متبرکه این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 20 بهمن در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای گرامیداشت یوم‌الله 22 بهمن، بانک «الله اکبر» در بقاع متبرکه استان فارس طنین‌انداز می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی فرصت مناسبی است تا تمام عاشقان و وارثان حقیقی انقلاب اسلامی ضمن تجدید میثاق با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، خاطره دلاورمردی‌های انسان‌های حق‌جو و حق‌گرا را در افکار و اذهان زنده نگه دارند.
حجت‌الاسلام موسوی ابراز کرد: با اتحاد و همبستگی و حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن به جهانیان اعلام می‌کنیم که با وجود دشمنی‌ها و توطئه‌های دشمنان، برای حراست از نظام و انقلاب همیشه در صحنه هستیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس در پایان گفت: کارکنان این اداره‌کل و خادمان و هیئت امنای بقاع متبرکه استان فارس نیز همگام و همراه با سایر اقشار مختلف مردم با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن، پاسخ محکمی به مواضع استکبار جهانی خواهیم داد.

captcha