کد خبر: 2830412
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
توسط اداره‌کل تعاون لرستان انجام می‌گیرد؛

برپایی ایستگاه‌های صلواتی و درمانگاه سیار در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه

گروه اجتماعی: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار کرد: روز ۲۲ بهمن سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مسیر راهپیمایی ایستگاه صلواتی و درمانگاه سیار ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی آشتاب، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان شام‌گاه دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در نشست خبری مدیران شورای هماهنگی رفاه اجتماعی لرستان با اصحاب رسانه لرستان با تبریک دهه فجر، گفت: در این دهه 1200 واحد مسکن مهر با 48 میلیارد تومان اعتبار افتتاح شده و استقبال خوبی از مشعل المپیک کارگری کشور در لرستان صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: علاوه بر این غبارروبی گلزار شهدا، نواخته شدن زنگ انقلاب در یکی از واحدهای تولیدی خرم‌آباد، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و... صورت گرفته است.

برگزاری جشن رفع بیکاری در یکی از روستاهای لرستان

آشتاب با اشاره به این‌که روز 22 بهمن سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مسیر راهپیمایی ایستگاه صلواتی و درمانگاه سیار ایجاد می‌کند، یادآور شد: تلاش ما این است که امسال جشن رفع بیکاری را در یکی از روستاهای استان لرستان برگزار کنیم.

وی با اشاره به رشد تشکل‌های کارگری در استان لرستان افزود: تشکل‌های کارگری در سال گذشته از 198 تشکل به 252 مورد در سال‌جاری افزایش یافت، از این تعداد تشکلات 198 مورد کارگری و 54 تا کار فرمایی است.

آشتاب اضافه کرد: امسال برای راه‌اندازی شش تعاونی تولید در استان چهار میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه شد که با بهره‌برداری از آن‌ها زمینه اشتغال 49 نفر فراهم می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در سال‌جاری برای آشنایی با شرایط کار و اطلاع‌رسانی قوانین کار دوره آموزشی 90 ساعته‌ای برای 55 تشکل برگزار شد، گفت: در 10 ماهه نخست سال با هدف کاهش حوادث ناشی از کار 9 هزار و 271 مورد بازرسی از بنگاه‌های اقتصادی انجام شد.

آشتاب اظهار کرد: با بازرسی‌هایی که برای ارتقاء سطح سلامت کارگران انجام شد در 10 ماه نخست سال حوادث ناشی از کار در لرستان 16 درصد کاهش یافت.

وی گفت: در 10 ماهه امسال مشکلات 122 واحد در کمیته کارگری اشتغال با حضور مجری طرح و بانک عامل به دبیرخانه اعلام شد که در کمیسیون مشکل این واحد‌ها رفع شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: در 10 ماه امسال هزار و 20 مجوز مشاغل خانگی در سطح استان صادر شد که در این راستا 870 طرح به سیستم بانکی جهت گرفتن تسهیلات معرفی شد.

وی با اشاره به این‌که در سطح استان چهار مرکز کارآفرینی ایجاد شده است، بیان کرد: علاوه بر راه‌اندازی این چهار مرکز در دانشگاه‌های استان دفا‌تر کارآفرینی برای ارائه مشاوره به دانشجویان نیز ایجاد شده است.

آشتاب تصریح کرد: جهت شناسایی اتباع مشاغل بیگانه در استان با همکاری نیروی انتظامی 739 بازرسی انجام و 35 نفر شناسایی شد که با شناسایی اتباع بیگانه مشاغل در استان 25 نفر جایگزین و با کارفرمایان این واحد‌ها برخورد قانونی شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار کرد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اجتماعی فعال است و در بحث امنیت غذایی امسال با همکاری سازمان بهزیستی در سه مرحله سبد کالا به مردم توزیع شد.

وی در رابطه با اوراق سهام عدالت با بیان این‌که امسال 295 برگ سهام عدالت در بین کارگران استان توزیع شد و همه کارگران از این سهام بهره‌مند شدند، بیان کرد: در سفر دولت به استان از صندوق توسعه ملی هزار و 500 میلیارد تومان برای استان اعلام شد که توانستیم طرح‌های زیادی به بانک عامل معرفی کنیم.

captcha