کد خبر: 2830530
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛

انقلاب اسلامی فرصتی تاریخی برای نهادینه‌کردن فرهنگ اخوت در جهان اسلام است

گروه سیاسی: مجمع جهانی تقریب مذاهب با صدور بیانیه‌ای به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن اعلام کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری فقیهان آزاد‌اندیشی همچون امام(ره) و مقام معظم رهبری نه تنها تهدیدی برای کشورهای اسلامی نیست بلکه فرصتی تاریخی برای نهادینه کردن فرهنگ اخوت و ایجاد ساختار‌های نو برای رشد ملل اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) متن بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به شرح ذیل است:

در عصری که فرهنگ مادی‌گرایی، استعمار و استبداد در سرزمین پهناور ایران به کمک عناصر رژیم شاهنشاهی و با حمایت ابرقدرت‌ها ترویج می‌گردید، ندای الله اکبر در فضا طنین‌افکن شد و رادمردی از تبار رسولان به پا‌‌خاست و پرچم توحید برافراشت و مردم به ندای آن عالم ربانی لبیک گفتند و پس از یک کشاکش فرساینده و پرهیجان طاغوت ساقط شد و حکومت توحیدی جهان را به وجد آورد و مستضعفان از کمند ظلم مستکبران رها شدند و دنیا از نسیم فرهنگ مردم‌سالاری دینی نشاط تازه‌ای یافت.

اکنون سی و شش سال از این تحول تاریخی گذشته است و به جای امام خمینی(ره) معمار بزرگ انقلاب اسلامی، خلف شایسته او حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آن راه درخشان را استمرار می‌دهد و در جهت احیای تمدن اسلامی و تعمیق بیداری مسلمانان و مبارزه با استعمار، انحراف، تکفیر و تفرقه روشنگری می‌کند و حقیقت اسلام ناب محمدی را به جهانیان عرضه می‌دارد.

در آستانه ورود به سی‌و‌هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحولاتی در جهان معاصر بالأخص در منطقه خاورمیانه هستیم و نمی‌توان اهمیت این مسائل را نادیده گرفت. از یک سو استکبار جهانی برای تسهیل در غارت نفت و گاز منطقه و انحراف در حرکت بیداری اسلامی و حفظ کیان متزلزل رژیم اشغالگر قدس برنامه‌ریزی می‌کند و از سوی دیگر عده‌ای افراطی و تکفیری وحدت امت اسلامی را نشانه رفته‌اند و با رواج برادر‌کشی و تنازع آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و بذر تضاد و تفرقه در دل سرزمین‌های اسلامی می‌افشانند و هر روز تعدادی از اهل قبله را به بهانه تکفیر به شهادت می‌رسانند و در عمل در جهت اهداف رژیم غاصب اسرائیل حرکت می‌کنند و چهره‌ای خشن و کریه از اسلام نشان می‌دهند و هیزم آتش اسلام‌هراسی را فراهم می‌آورند.

در چنین شرایط خطیری لازم است مسلمانان آزاده با اعتصام بحبل الله و با تمرکز بر احیای امت واحده با رویکرد هم‌افزایی و همگرایی همچون بنیان مرصوص در یک صف واحد بایستند و دست رد بر سینه اجانب و عُمال آنان بزنند و پرچم توحید و اتحاد را به اهتزاز در‌آورند و سرزمین‌های اسلامی را از لوث استعمار و استبداد و افراط و تفریط مطهر کنند.

انقلاب اسلامی ایران به رهبری فقیهان آزاد‌اندیشی همچون امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نه تنها تهدیدی برای کشورهای اسلامی نیست بلکه فرصتی تاریخی برای نهادینه کردن فرهنگ اخوت و ایجاد ساختار‌های نو برای رشد ملل اسلامی است. دستاورد‌های علمی، فناوری و فرهنگی انقلاب اسلامی متعلق به همه مسلمانان است و ایران اسلامی خواستار پیشرفت، آرامش و اقتدار همه مسلمانان در سراسر جهان است و از همه مسلمین و آزادگان جهان می خواهد که احترام به ادیان الهی و پیامبران بزرگ را سرلوحه کار خود قرار دهند و با هرگونه اهانت به مقدسات اسلامی مبارزه کنند و فرهنگ گفت‌وگوی عالمانه را به جای روش‌های نامطلوب به کار گیرند و چهره رحمانی اسلام را آن‌گونه نشان دهند که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نامه اخیر به جوانان اروپا و آمریکای شمالی ترسیم کردند. طلوع خورشید اسلام ناب محمدی در دل‌های مردم جهان روز به روز فراگیرتر می شود و ان شاءالله صبح توحید بر بت شرک غلبه می‌یابد و اسلام اسباب نجات بشریت را فراهم می آورد.

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن تبریک به امت اسلامی بویژه ملت قهرمان ایران به مناسبت فرا رسیدن فجر انقلاب اسلامی و یوم الله ۲۲ بهمن همگان را به مشارکت پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن فرا می‌خواند و تأکید می‌دارد مشارکت همه‌جانبه در این راهپیمایی تحکیم مبانی وحدت و مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و بویژه صهیونیسم و حامیان اوست. به امید روزی که با برچیدن بساط رژیم صهیونیستی شاهد بر افراشتن پرچم اسلام در سرزمین فلسطین باشیم.

captcha