کد خبر: 2872652
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
فرمانده سپاه کازرون:

رسالت امر به معروف مکتب حسینی باید عملیاتی شود

گروه اجتماعی: امروز باید به رسالت امر به معروف همچون امام حسین(ع) که با همه داشته‌های خود به کربلا آمد و همه آن‌ها را فدا کرد، عمل کرده و با صدای رسا حرف خود را عملیاتی کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجراستان فارس، یادواره 35 شهید روستای بلیان شهرستان کازرون با شعار «دست رد بر ماهواره» و با حضور شرفی، فرمانده سپاه ناحیه کازرون، خانواده‌های شهدا و مردم ولایت‌مردار این شهرستان عصر دیروز، 30 بهمن در امامزاده سید عبدالله روستای بلیان کازرون برگزار شد.
در این یادواره تعدادی از دجال واره‌هایی که خانواده‌های این روستا کنار گذاشته بودند به معرض نمایش عموم گذاشته شده بود. تاکنون در این روستا، نزدیک به 70 خانوار ماهواره‌های خود را کنار گذاشته‌اند و دستگاه‌های دیجیتال دریافت کرده اند.
شرفی، فرمانده سپاه ناحیه کازرون در این مراسم بیان کرد: یاد و خاطره 15 هزار شهید استان فارس، یک هزار و 100 شهید شهرستان کازرون و 35 شهید روستای شهرستان بلیان را گرامی می‌داریم.
وی ادامه داد: همانطور که مردم در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی خوش درخشیدند، امروز نیز در جنگ فرهنگی و جنگ نرم و حفظ ناموس خود نشان دادند که کماکان در صحنه هستند.
شرفی اظهار کرد: ما نمی‌خواهیم در مراسم یادواره شهدا یک مراسم ترحیم و ختم برگزار کنیم، بلکه در این یادواره کار بسیار پسندیده‌ای صورت گرفت و شعار و پیامی برای یادواره با نام «دست رد بر ماهواره» در نظر گرفته شد و باید این کار را به نام این روستا نهادینه کنیم و الگو قرار دهیم.
وی گفت: توطئه‌ای که دشمن برای ما در نظر گرفته تعارف‌بردار نیست، از ترورها، تحریم‌ها و در عرصه فرهنگی و اجتماعی بر علیه ما تدارک دیده‌اند و لحظه‌ای از فکر از پای درآوردن ما فرو نخواهند نشست اما ما کماکان در دفاع هستیم چرا که دفاع همچنان باقی است.
فرمانده سپاه کازرون افزود: همانطور که در دوران دفاع مقدس با سربلندی بیرون آمدیم، امروز هم در مقابل این جنگ فرهنگی سربلند بیرون خواهیم آمد و نباید اجازه دهیم شهدا که ناظر ما هستند  ببینند راهی که ما می‌رویم بر خلاف راهی است که آنان رفته‌اند.
وی با بیان اینکه امروز دشمن به دنبال مأیوس کردن ماست، گفت: دشمنان تلاش می‌کنند تا در مقابل این جنگ نزم و شبکه‌های بیگانه ما را شکست دهند و اگر ما با روحیه یأس می‌خواستیم به جنگ برویم در همان لحظه اول شکست می‌خوردیم اما مردمی که با دست خالی در جنگ تحمیلی ایستادند، امروز هم در مقابل این جنگ می‌ایستند.
شرفی عنوان کرد: آمریکایی‌ها می‌دانند که ایران قابل حذف از معادلات جهانی نیست و همگان نامه‌های سران غرب به رهبر معظم انقلاب را دیدند و شنیدند.
وی تأکید کرد: ما امروز باید به رسالت امر به معروف همچون امام حسین(ع) که با همه داشته‌های خود به کربلا آمد و همه آن‌ها را فدا کرد، عمل کرده و با صدای رسا حرف خود را عملیاتی کنیم. اگر ما پیرو امام حسین(ع) هستیم پس حجت بر ما تمام است ضمن اینکه ما رسالت زینبی نیز داریم، پس باید بصیرت‌افزایی کنیم.
فرمانده سپاه کازرون با بیان اینکه دشمنان ما ولایت فقیه را هدف قرار می‌دهند، گفت: وضعیت آشفته کشورهای منطقه به دلیل فقدان رهبر و ولایت فقیه است لذا دشمنان نقاط قوت ما را هدف قرار داده‌اند.
وی با اشاره به برگزاری یادواره‌های شهدا عنوان کرد: در کشورهای اروپایی برای خانواده‌های کسانی که در جنگ‌هاییشان کشته شده‌اند، امتیازهایی قائل می‌شوند که اگر قرار باشد ما آن امتیازها را بدهیم، برای افراد بسیاری قابل درک نیست! لذا دشمنان یادواره‌های شهدای ما را هدف قرار می‌دهد و می‌گویند پس از گذشت این همه سال، برگزاری یادواره شهدا برای چیست؟

captcha