کد خبر: 2887142
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷
موسوی‌مقدم:

رسالت شبکه‌های استانی صدا و سیما، صیانت از سرمایه‌های ملی کشور است

گروه اجتماعی: معاون مجلس و امور سازمان‌های صدا و سیمای کشور با اشاره به فعالیت شبکه‌های استانی گفت: یکی از رسالت‌های مهم شبکه‌های استانی حفظ سنت‌ها، آداب، رسوم و صیانت از سرمایه‌های ملی کشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سید رمضان موسوی‌مقدم، معاون مجلس و امور سازمان‌های صدا و سیمای کشور امروز، 4 اسفند در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: یکی از رسالت‌های مهم شبکه‌های استانی حفظ سنت‌ها، آداب، رسوم و صیانت از سرمایه‌های ملی کشور است.
وی افزود: مرکزی مانند مرکز فارس در این تراز بررسی نمی‌شود زیرا داشته‌ها و ظرفیت‌های استان فارس به قلمرو استانی و یا حتی ملی محدود نمی‌شود و بسیاری از ظرفیت‌های استان فارس شاخص‌های ارزیابی این استان و شبکه به ظاهر استانی آن در سطح ملی و بین‌المللی است.
حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج اقتصاد مقاومتی گفت: استفاده از الگوی ارائه شده مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی در تمام حوزه‌ها بهترین راه برون‌رفت از مشکلات است.
وی افزود: سرمایه‌های مختلفی در کشور وجود دارد که باید از آنها استفاده بهینه کرد تا موانع برطرف شود و هماهنگی، همدلی، همراهی و پشتیبانی در بخش‌های مختلف استان وجود دارد که قابل تقدیر است.
حجت‌الاسلام موسوی‌‌مقدم با بیان اینکه تحریم‌ها از سوی استکبار نه‌تنها تهدید نبوده بلکه فرصتی برای صدا و سیما بوده است، عنوان کرد: استان فارس در این زمینه پیشگام بوده و تغییر سامانه آنالوگ به سامانه دیجیتال از جمله دستاوردهای تحریم‌هاست.
وی عنوان کرد: 84 درصد کشور از سامانه دیجیتال بهره‌‌مند شده و تا ابتدای سال آینده کل کشور از این سامانه برخوردار می‌شوند. 85 درصد نیازهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری صدا و سیما در کشور تولید می‌شود.
معاون مجلس و امور سازمان‌های صدا و سیمای کشور با اشاره به اینکه جذب مخاطب با وجود تعداد زیاد رسانه‌های گوناگون در سطح دنیا کار بسیار سختی است، خاطرنشان کرد: رشد میزان مخاطبان استان فارس در چند سال گذشته حاکی از تلاش، کوشش و فعالیت‌های دلسوزانه و هنرمندانه همکاران ما در مرکز استان فارس است.
معاون مجلس و امور سازمان‌های صدا و سیمای کشور تأکید کرد: هرگز به صدا و سیمای مرکز استان فارس نباید نگاه استانی نه از حیث ساختاری و سازمانی بلکه از حیث تولید محتوا داشت و این مرکز به عنوان شاخص و الگو برای دیگر مراکز استان‌هاست.
وی با بیان اینکه صدا و سیمای مرکز استان فارس در بخش‌های بسیاری خوش درخشیده است، تصریح کرد: صدا و سیمای مرکز استان فارس با وجود محدودیت‌های مالی که شاید توجیه مناسبی برای کارنکردن باشد هرگز در مسیر رشد متوقف نشده و از داشته‌های خود به‌خوبی استفاده کرده که به دلیل بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود کمبودها در حوزه مالی و پشتیبانی جبران شده است.
وی با اشاره به اینکه به سبب تلاش‌های برخی نمایندگان مردم استان فارس و شهر شیراز در مجلس شورای اسلامی اعتبارات صدا و سیمای مرکز استان ارتقا یافت، بیان کرد: با وجود این اقدامات هنوز محدودیت‌های مالی فراوانی وجود دارد اما با وجود این کمبودها صدا و سیمای مرکز استان فارس خیلی از کمبودها را پشت سر گذاشت.
معاون مجلس و امور سازمان‌های صدا و سیمای کشور با اشاره به اینکه بسیاری از موفقیت‌های صدا و سیمای مرکز استان فارس نه‌تنها در سطح استان بلکه در سطح ملی بوده، خاطرنشان کرد: این موفقیت‌ها جز با بهره از جوانان اندیشمند و خوش‌فکر استان فارس حاصل نشده است.

captcha