کد خبر: 2915461
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۶

فضای شیراز معطر به قدوم ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس شد

گروه اجتماعی: پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس جهت تشییع و تدفین در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد عصر دیروز وارد فرودگاه شهید آیت‌‌الله دستغیب شیراز شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، پیکر مطهر 7 شهید گمنام دوران دفاع مقدس جهت تشییع و تدفین در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد عصر دیروز، 10 اسفند وارد فرودگاه شهید آیت‌‌الله دستغیب شیراز شدند.

مراسم استقبال رسمى از این شهدا امروز، 11 اسفند با حضور مسئولان استان و مردم شهیدپرور شیراز برگزار می‌شود.
خداداد ابراهیمى، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس در حاشیه مراسم ورود شهدا به فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به خبرنگار ایکنا گفت: چهار شهید از این شهدا در استان فارس و سه شهید دیگر در استان کهگیلویه و بویراحمد به خاک سپرده خواهند شد.
وی در‌خصوص شهدایی که در استان فارس تدفین خواهند شد، گفت: دو شهید عزیز ٢٦ و ١٩ ساله در 4 تیر ماه 1367 به وسیله سلاح‌های شیمیایی در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و دو شهید٢٠ و ١٨ ساله دیگر نیز در منطقه زبیدات به شهادت رسیده‌اند.
ابراهیمی بیان کرد: از آنجا که جزیره مجنون در آن زمان در کنترل لشکر 19 سپاه فجر استان فارس بود به احتمال فراوان این دو شهید از شهدای این استان هستند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس با بیان اینکه منطقه زبیدات در اختیار نیروی ارتش بوده است، افزود: شهدایی که در منطقه زبیدات تفحص و کشف شده‌اند نیز احتمالاً از برادران ارتشی باشند.
ابراهیمی تصریح کرد: مراسم تشییع شهدا در شیراز روز سه‌شنبه، 12 اسفند برگزار می‌شود و روز چهارشنبه دو شهید ١٨ و ٢٦ ساله در حاجی آباد شهرستان زرین دشت تشییع و به خاک سپرده خواهند شد و دو شهید دیگر نیز در شهرستانی دیگر آرام خواهند گرفت.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس خاطرنشان کرد: به‌مناسبت فرا رسیدن ایام دهه اول فاطمیه تعدادی از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس که تازه تفحص شده‌اند جهت تشییع و تدفین به نقاط مختلف کشور اعزام می‌شوند.

وی ابراز کرد: تاکنون 179 شهید گمنام دوران دفاع مقدس در 60 نقطه استان فارس به خاک سپرده شده‌اند.  
بنا‌بر این گزارش، رسول رحمتی، مدیر روابط عمومى بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس نیز در گفت‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: برنامه‌هایی در شیراز به‌منظور بزرگداشت این شهدای گرانقدر پیش‌بینی شده است.
وی اظهار کرد: نخستین برنامه بزرگداشت این عزیزان دوشنبه شب بعد از نماز مغرب و عشا در معراج شهدای گمنام در مرکز بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس همراه با قرائت دعای توسل برگزار شد.

captcha