کد خبر: 2920349
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴

برگزاری کارگاه آموزشی خادمان بقاع متبرکه در فیروزآباد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه خادمان و هیئت امنای بقاع متبرکه و مساجد این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، احمد میری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد امروز، 12 اسفند در جمع خبرنگاران بیان کرد: دوره آموزشی خدام، هیئت امنا امامزادگان و مساجد در شهرستان فیروزآباد برگزار شد.
وی با اشاره به حضور خدام در این مراسم افزود: بیش از 30 نفر از خدام، هیئت امنای امامزادگان و مساجد در این دوره آموزشی شرکت کردند.
میری تصریح کرد: این دوره آموزشی با حضور اساتید برجسته ای چون همت علی قربانی، کارشناس معارف و قرآن و سلطان علی هوشیار کارشناس بهداشت محیط شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد با اشاره به اینکه این دوره آموزشی در حرم مطهر امامزاده بی بی حور(س) و بی بی نور(س) برگزار شد، گفت: در این دوره آموزشی درباره تکریم خادمین، آشنایی با احکام نذورات و امانات و وقف، طرح مودت، بهداشت محیط و طرح آرامش بهاری و یاس نبوی پرداخته شد.
وی اظهار کرد: در پایان این دوره آموزشی گواهینامه‌ای به شرکت‌کنندگان از سوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه تعلق خواهد گرفت.

captcha