کد خبر: 2953268
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

مسابقه خطبه متقین ویژه طلاب حوزه علمیه قم برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر اداره فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم گفت: مسابقه خطبه متقین ویژه طلاب حوزه علمیه قم از سوی معاونت تهذیب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام امیرحسین معصومی گفت: این مسابقه با هدف ترویج معارف اهل بیت(ع) مخصوصا کلمات گوهر بار امیرالمومنین(ع) برگزار می‌شود. 

مدیر اداره فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم، با اشاره به اهمیت خطبه متقین، بیان کرد: خطبه همام یا خطبه متقین از جامع‌ترین خطبه‌های نهج‌البلاغه در حوزه اخلاق و تقوی به‌شمار می‌رود و در این خطبه شریفه، 110صفت از صفات برجسته پرهیزکاران عنوان شده که در ساختن شخصیت اخلاقی افراد به خصوص طلاب بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه بزرگان دین، مطالعه دقیق این خطبه نورانی را در زمینه «صفات متقین» که آینه تمام نمای اخلاق اسلامی است، به همه مومنان و پویندگان راه تهذیب نفس مخصوصا جوانان توصیه کرده‌اند، تصریح کرد: در همین زمینه مسابقه ای از  این خطبه نهج البلاغه برای طلاب و خانواده‌های آنان، از سوی اداره فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم ، در نظر گرفته شده است.

معصومی افزود: در همین راستا کتابی با عنوان راه و رسم پرهیزگاران  که تلخیص شده کتاب «اخلاق اسلامی در نهج‌البلاغه» تالیف آیت الله العظمی مکارم شیرازی است تهیه شده است.

وی با بیان اینکه این مسابقه برای طلاب تمام سطوح در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: این مسابقه در سه بخش حفظ، ترجمه و شرح خطبه متقین برگزار خواهدشد.

مدیر اداره فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم، آخرین مهلت ثبت نام در این مسابقه را 25 اسفندماه سال جاری عنوان کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌‌توانند به دفاتر معاونین تهذیب مدارس علمیه استان قم و یا ساختمان  اداری مدرسه علمیه دارالشفاء مراجعه کنند.

به گفته وی،آزمون این مسابقه 31 اردیبهشت ماه سال آینده همزمان با ایام ولادت امام حسین(ع)  برگزار خواهد شد.

captcha