کد خبر: 3107810
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
القاصی مهر خبر داد:

رفع تصرف 3 هزار هکتار اراضی دولت در فارس

گروه اجتماعی: رئیس کل دادگستری فارس از رفع تصرف 3 هزار هکتار از اراضی دولت در استان فارس خبر داد و گفت: این مسئله با ورود دستگاه قضایی، شورای پیشگیری تخریب از اراضی ملی و سایر دستگاه‌ها محقق شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری فارس امروز، 19 فروردین در دیدار با آیت‌الله ایمانی، نماینده ولی فقیه در این استان با اشاره به نامگذاری سال به نام همدلی و همزبانی دولت و ملت از سوی مقام معظم رهبری، آن را نویدبخشی خوبی برای رفع بسیاری از مشکلات و معضلات دانست.
وی با بیان اینکه همدلی و همزبانی زمانی محقق می‌شود که هر کسی در مقابل وظایف و رسالت خود در قبال مردم به درستی انجام وظیفه کند، افزود: زمانی همدلی به وجود می‌آید که وظیفه خود را با اخلاص، دلسوزی و مسئولانه و به درستی انجام دهیم.
القاصی مهر با تأکید بر اینکه در سال گذشته تلاش کردیم تا پاسخگوی نیاز مردم باشیم، گفت: اقدامات متنوعی در این راستا دنبال شده است که از جمله از دغدغه‌هایی که سال گذشته دنبال شد مسئله امنیت مردم و ارتقای آن بود و در این راستا تلاش گسترده‌ای با همکاری و تعامل با دستگاه‌های امنیتی و حاکمیتی استان صورت گرفت تا به این نیاز و خواسته اساسی مردم به خوبی جامه عمل پوشانده شود.
رئیس شورای قضایی فارس با اشاره به اینکه تلاش همکاران در دستگاه قضایی این بود که خروجی کار به سمت ارتقای امنیت جامعه رود، گفت: کارهای خوبی صورت گرفت هرچند امنیت یک مقوله عام و کلی است و تحقق آن در حیطه عملکرد تمام دستگاه‌هاست اما در بخش قضایی تلاش کردیم آنچه در ظرفیت دستگاه قضایی است به منصه ظهور بیاید.
وی از رفع تصرف 3 هزار هکتار از اراضی دولت در استان فارس خبر داد و گفت: این مسئله با ورود دستگاه قضایی، شورای پیشگیری تخریب از اراضی ملی و سایر دستگاه‌ها محقق شد.
وی از کاهش 20 درصدی آمار سرقت در استان فارس در سال گذشته خبر داد و گفت:‌ علی‌رغم اینکه سال گذشته وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم مطلوب نبود اما به دلیل انجام اقدامات اساسی در جهت رفع بیکاری و تورم و اشتغالزایی و همچنین برخوردهای قاطع و قانونی شاهد کاهش آمار سرقت در فارس بودیم.
القاصی مهر با تصریح اینکه تلاش کردیم تا جرائم خشنی چون آدم‌ربایی با اعمال محدودیت‌ها کاهش یابد، گفت: تنها استانی که با کاهش وقوع سرقت و برخی از جرائم خشن بوده، فارس است.
رئیس کل دادگستری فارس اظهار کرد: در بحث زمین‌خواری و دست‌اندازی به اراضی و اموال دولت اقدامات خوبی در دستگاه قضا انجام شده است و دستگاه قضایی فارغ از هرگونه جناح‌بندی سیاسی صرفاً از منظر قانون و در چهارچوب آن ورود کرده است و بدون تأثیرپذیری از هرگونه جریان سیاسی برخوردهای خوبی را در این حوزه داشته است.
به گفته وی، از دیگر برنامه‌های دستگاه قضایی فارس در سال گذشته، کاهش اطاله دادرسی بوده است که دست‌اندرکاران دستگاه قضایی تلاش زیادی کردند تا فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها به حداقل زمان ممکن برسد.
القاصی مهر با بیان اینکه اوقات رسیدگی به پرونده‌ها در برخی از حوزه‌های قضایی به روز است، گفت: یکی از سیاست‌های ما در طول سال جاری نیز همین توجه به حقوق مردم و خواسته آن برای رسیدگی به موارد قضایی خود است.
رئیس شورای قضایی استان فارس بیان کرد: همچنین مسئله تکریم ارباب رجوع در دستور کار تمام حوزه‌های قضایی قرار گرفته است و در همه حوزه‌ها یک روز را برای ملاقات با مردم قرار دادیم.

captcha