کد خبر: 3133178
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
مبلغی خبر داد:

پیشرفت ۹۰ درصدی فاز اول مدرسه علمیه رضویه خرم‌آباد

گروه اندیشه: فاز اول ساخت مدرسه علمیه رضویه شهرستان خرم‌آباد در زمینی با مساحت ۱۰ هزار متر مربع با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد در حال ساخت است.

حجت‌الاسلام محمدرضا مبلغی، مدیر حوزه‌های علمیه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: در حال حاضر هزار و 400 طلبه در دو سطح یک و دو  در 13 مدرسه علمیه استان لرستان مشغول فراگیری علوم دینی هستند.

وی در رابطه با مراحل ساخت مدرسه علمیه رضویه خرم‌آباد افزود: فاز اول ساخت مدرسه علمیه رضویه شهرستان خرم‌آباد در زمینی با مساحت 10 هزار متر مربع با پیشرفت فیزیکی بیش از 90 درصد در حال ساخت است.

مبلغی با اشاره به دیگر پروژه‌های عمرانی با تاکید براین‌که طلاب شهرستان سلسله نیز در یک مدرسه استیجاری به تحصیل مشغول‌اند اظهارکرد: در این شهرستان نیز زمینی با زیربنای سه هزارمتر مربع تهیه شده است که پس از تایید نقشه و انتخاب پیمانکار به‌زودی کار ساخت آن آغاز می‌شود.

مدیر حوزه علمیه استان لرستان همچنین از توسعه مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان ازنا خبر داد و تصریح کرد: در کنار این مدرسه نیز ساختمان جدیدی شامل مسجد حجرات و مدرس برای طلاب در حال ساخت است.

captcha